Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
14. prosince 2016

Moravský adventní víkend. Kolik bodů si mládež nadělí?

Hned čtyři moravské týmy budou soupeři sešívaným mládežnickým kategoriím. Nejdůležitější boje před sebou mají starší dorostenci, kteří prozatím drží třetí příčku zajišťující play-off. Zbylým dvěma kategoriím patří v tabulkách předposlední pozice, a tak je postup do play-off jen v oblastech teorie.

Junioři

16. 12. HC Slavia Praha - HC PSG Zlín

Poslední adventní víkend do Prahy zavítají juniorky hned dvou moravských celků. V pátek do Edenu přicestují zlínští hokejisté, kteří do duelu se Slavií budou nastupovat určitě jako favorité. Moravané totiž jistě pomýšlejí na postup do play-off, na nějž nyní ztrácejí 5 bodů. Sešívaným patří v tabulce předposlední příčka, a tak budou moct zejména překvapit. Podaří se jim to?

17. 12. HC Slavia Praha - HC Olomouc

O den později se slávistům postaví kohouti z Olomouce. Ti stejně jako Pražané neprožívají vůbec povedenou sezónu a krčí se na úplném dně tabulky. Olomoučtí v posledních deseti zápasech získali pouhé tři body, budou snadným soustem také pro Slavii?

Starší dorost

16. 12. HC Olomouc - HC Slavia Praha

Také starší dorost má v plánu moravský dvojboj. Peckovi svěřenci ale na rozdíl od svých starších kolegů budou muset cestovat. V pátek v rámci 3. kola nadstavbové části zavítají Pražané do pátého největšího města ČR. Sešívaní pomýšlejí na play-off, zatím jsou totiž třetí, vzhledem k těsným rozestupům ale jistě potřebují bodovat. Olomouc se jeví na první pohled jako ideální soupeř, je totiž až devátá. Potvrdí hosté papírové předpoklady a zvládnou naplno bodovat?

17. 12. VHK ROBE Vsetín - HC Slavia Praha

Také o den později čeká sešívané souboj s týmem z opačného pólu tabulky. Vsetín je předposlední a na záchranu zatím ztrácí dva body. K jakému výkonu se dokáží hráči z tradičního hokejového města vyhecovat proti pražské Slavii?

Mladší dorost

15.12. HC Slavia Praha - HC Dynamo Pardubice

Mladší dorostenci mají v tomto týdnu v plánu jen jediné utkání. Již ve čtvrtek vyjedou k zápasu na pardubický led. Letos půjde o čtvrtý vzájemný duel těchto celků. Ze třech předchozích zápasů vyšli úspěšněji Východočeši, kteří dovolili Slavii jen dva body. Na druhou stranu je sešívaní vyválčili na ledě soupeře a mají tak na co navazovat.

Autor Adam Kolář
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více