Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
17. listopadu 2017

Další ambiciózní tým v cestě: Po Varech do Edenu míří ti druzí

První dva soupeři po reprezentační přestávce? Karlovy Vary a Kladno. Pro sešívané rozhodně ne příjemní sokové. Venku to proti Energii nevyšlo a Razýmovi svěřenci se chtějí proti dalšímu celku z vrcholku tabulky vytáhnout. Tentokrát budou mít šanci před vlastními fanoušky. S druhým Kladnem se Slavia utká v Edenu. Využít můžete navíc speciální akce a vyrazit zdarma na futsal nebo za korunu na fotbal.

23. kolo: HC Slavia Praha vs. Rytíři Kladno

Porovnání týmů
5. místo (35 b.)
Postavení v tabulce
2. místo (45 b.)
54:48
Skóre
68:48
Jiří Drtina (7+10)
Nejproduktivnější hráč
David Tůma (11+6)
Jiří Drtina
Zdeněk Kubica (oba 7 gólů)
Nejlepší střelec
David Tůma (11 gólů)
Jiří Drtina (7+10)
Nejproduktivnější obránce
Petr Hořava (1+7)
Dominik Frodl 93,4 %
Úspěšnost brankářů
Lukáš Cikánek 90,8 %
Karlovy Vary – Slavia 6:2
Poslední zápas
Kladno – Litoměřice 3:0

Pauza zrovna vhod nepřišla. Sešívaní si poradili doma s Ústím (8:1) a po nejvyšší výhře od roku 2012 byli na koni. Brousili si zuby na další zastávku z jízdního řádu WSM Ligy. Na zápas s Energií (2:6) si museli dva týdny počkat, výhry se ale nedočkali.

Před hokejem na futsal, po hokeji na fotbal. Využijte speciální akci na sobotní zápasy sešívaných. Více zde.

Pauzu sice Pražané ještě přečkali mezi elitní čtyřkou. Prohra na ledě Západočechů ji však posunula o příčku níže. „Soutěž je vyrovnaná. Chceme se dostat do play-off a semifinále. Pak se uvidí. Jsou tady ale Vary a Budějovice, které mají našlapané kádry,“ uváděl po posledním kole Jiří Drtina.

Mezi týmy s našlapaným kádrem se určitě mohou hrdě zařadit i Kladenští. Na sobotní utkání navíc platí speciální akce. Každý fanoušek, který si zakoupí vstupenku na hokej nebo je držitelem hokejové permanentky, získá vstupenku na fotbal za korunu a na futsal zdarma! VÍCE ZDE.

Pro Drtinu znovu speciální zápas

Kladenským se na tabulku dívá ještě o něco lépe. Tým, který před letošním ročníkem značně omladil, se drží v popředí. Ba co víc, Rytíři mají samotný vrchol tabulky WSM Ligy na dostřel. Na vedoucí Vary ztrácí jediný bod.

Kladnu se – na rozdíl od sešívaných – povedlo navázat na úspěchy i po reprezentační přestávce. Na začátku listopadu dokázali vyhrát na ledě Havířova (4:1) a úspěch slavili i o deset dní později proti Litoměřicím (3:0)

1
Jeden bod na čelo. Kladno jede a na vedoucí Energii už postrádá jediný bod. Sešívaní se soupeři hon na první příčku WSM Ligy pokusí zkomplikovat.

Na Kladno však sešívaní nemají nejlepší vzpomínky. Svého ještě nedávno extraligového soupeře letos zatím potkali jen venku – na kladenském stadionu padli 0:2.

Speciální motivaci budou mít soupeři sešívaných v soubojích proti Jiřímu Drtinovi. Toho čeká už druhý pikantní zápas v krátké době. „Nebylo to poprvé, co jsem proti nim hrál. Ale vždycky to je fajn, vždycky si na ta léta ráda vzpomenu. Byl jsem tady rád a je to hezké si proti Varům zahrát,“ říkal muž, který v minulosti nastupoval jak za Vary, tak za Kladno. Právě z týmu Rytířů zamířil před sezonou do Slavie.

Exslávista David Štich v růžovém? Proti Prostějovu nastoupí Kladno ve speciálních dresech na podporu akce Movember. (foto: Rytíři Kladno)

Borců s minulostí spojenou s týmy oběma sobotních soupeřů najdeme bezpochyby víc. Miroslav Kopřiva už je v podstatě zvyklý, že se v Edenu dočkává vřelého uvítání – ovšem jen od fanoušků, od slávistických útočníků se mu takové pocty nedostává.

Zda exslávista s maskou nastoupí v sobotu na ledě vršovického stadionu, to však jasné není. V brankovišti Kladenských se častěji objevuje Lukáš Cikánek.

Rytíři přijedou do Prahy i se speciální výzdobou. Jejich tváře tradičně zdobí movemberové kníry. V rámci 26. kola proti Prostějovu dokonce nastoupí v růžových dresech, které půjdou do dražby.

Ve Vršovicích ale uvidíme Středočechy v tradičních trikotech. Podpořte znovu sešívané v dalším náročném souboji. Úvodní buly bude vhozeno v 15.00, sešívanou sobotu si ale můžete užít navíc na futsale a na fotbale!

Autor David Soumar
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více