Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
19. prosince 2017

Úspěšný víkend. Junioři porazili lídra, vítězily i ostatní sešívané týmy

Nejen slávistické áčko zaznamenalo o víkendu vítězství. Junioři zvládli oba své zápasy, starší dorost vynuloval České Budějovice a dařilo se i osmákům a šesťákům.

Junioři zvládli oba zápasy nad tabulkově lépe postavenými soupeři. Nejprve v pátek porazili České Budějovice 3:1, o den později pak dokonce dosavadního lídra tabulky z Plzně 4:3. Na obou výhrách měl výrazný podíl útočník Tomáš Šmerha, který se trefil třikrát a přidal jednu asistenci, v brance slávisty podržel Dominik Šorf. Podrobnou reportáž ze zápasu proti Českým Budějovicím si můžete přečíst zde, o vítězství nad Plzní se dozvíte zde. Juniorům patří v extraligové tabulce aktuálně páté místo.

Stejně jako jejich juniorští kolegové, také starší dorostenci slavili vítězství nad Českými Budějovicemi. V sobotu přejeli v Edenu Motor 5:0, dvakrát se trefil Adam Klapka, čtyřicet zákroků a vychytanou nulu si připsal gólman Roman Málek. Reportáž z utkání najdete zde. V pondělí svěřenci Josefa Beránka a Petra Vyskočila už ale nestačili na suveréna soutěže, rakouský Salcburk a prohráli 1:6. Více si přečtete zde.

Mladší dorost, sedmá a pátá třída měli tento víkend volno, v akci ale byli šesťáci a osmáci. Osmá třída nasázela oběma svým soupeřeům šest gólů - v sobotu přivezla vítězství 6:2 z Tábora, v neděli doma přehrála 6:1 Třemošnou. Šestá třída zůstává letos dosud neporažená. V sobotu uspěla v souboji prvního s druhým a v Táboře zvítězila 6:1, doma pak o den později zničila Třemošnou 13:4.

Autor Redakce
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více