Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
1. listopadu 2018

Byla to pro mě velká čest, říká o prvním startu za áčko Všetečka

Dvacáté kolo Chance Ligy přineslo utkání pražské Slavie proti Trhačům z Kadaně. Pražané šli do zápasu jako favorité, ale svoji pozici obhájit nedokázali a podlehli Severočechům 2:3 po nájezdech. Speciální utkání to bylo pro osmnáctiletého centra Robina Všetečku, který si zapsal první start v Chance lize. V zápase mohl dokonce i skórovat, šanci ale bohužel neproměnil.

Robine, jak byste ohodnotil utkání, které jste prohráli těšně 2:3 po nájezdech?
Nebylo to ideální, nehráli jsme tak, jak trenér chtěl. Škoda, že nám tam nepadl další gól ve třetí třetině, kdy jsme se zvedli. Podle mě zápas rozhodla naše oslabení.

10+7
To je aktuální bodový zápis Robina Všetečky po 14 zápasech za juniorku.

Jak moc speciální utkání to pro vás bylo? A jaké máte pocity po prvním odehraném utkání v Chance lize?
Určitě to pro mě byla velká čest připsat si první start za áčko, dal jsem skoro i branku, když jsem ujel, ale bohužel jsem nedokázal skórovat. Byl to pro mě obrovský zážitek. Mrzí mě, že jsme nevyhráli. Měli jsme dát gól za stavu 2:2 na 3:2 a uklidnit to. Bohužel se nám to nepovedlo. Ale jdeme dál.

Robin Všetečka v dresu juniorské Slavie.

Jak jste reagoval, když vám trenéři oznámili, že nastoupíte za áčko?
Večer před zápasem mi napsal trenér juniorů a oznámil mi, že si mě vyžádalo do zápasu áčko. Určitě jsem byl mile překvapen.

Jak moc velký rozdíl je mezi juniorskou ligou a ligou profesionální?
Podle mě to až takový rozdíl není. Je to jen o trošku více tvrdší, ale rychlost hry je podobná. Že to není až takový rozdíl, potvrzuje i fakt, že tuto ligu hraje spoustu juniorů. Například v brance Kadaně nastoupil Dominik Pavlát, proti kterému nastupuji i v juniorské lize.

Jak vás spoluhráči přijali mezi sebe?
Jelikož jsem zde odehrál už pár utkání během přípravy, tak si myslím, že mě přijali dobře. Nastoupil jsem v útoku s Martinem Ondráčkem a Lukášem Krejčíkem, oba jsou velmi zkušení, takže se mi s nimi hrálo výborně.

Autor Filip Nochta
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více