Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
24. dubna 2020

Další podpis! Útočník Filip Vlček zůstává v Edenu

Třetí nejlepší střelec z uplynulé sezony Filip Vlček zůstává ve Slavii. Šestadvacetiletého útočníka přibrzdila na začátku ročníku nemoc a pak střídal lepší i slabší období, přesto opět patřil k nejproduktivnějším hráčům týmu. Ofenzivní přínos se bude od něj očekávat i v nové sezoně.

Vlček v uplynulém ročníku nasbíral ve 49 zápasech 13 gólů a 20 asistencí, produktivní byl především během slávistické lednové osmizápasové vítězné šňůry, kdy zaznamenal hned 12 bodů.

„Filipovi jsme nabídli smlouvu, protože v něm pořád vidíme velký potenciál a věříme, že ho v nadcházející sezoně naplno prokáže,” přeje si sportovní manažer Jiří Veber.

I když Vlček letos dosáhl na svoje dosavadní kariérní maximum ve druhé nejvyšší soutěži (33 bodů), sám cítí, že by ho mohl ještě posunout, pokud udrží stejnou výkonnost po celý rok.

„Dlouho jsem se do toho po nemoci dostával, pak přišlo dobré období, kdy se dařilo, ale na konci už to mělo zase klesající tendenci, takže bych sezonu hodnotil z mého pohledu tak za tři. Úplně spokojený jsem nebyl,“ přiznává slávistický forvard.

Když přišla nabídka Slavie na pokračování, tak neváhal. „Byl jsem rád, že o mě projevil klub zájem i na další sezonu, takže jsem ani nic nehledal a rychle jsme se domluvili na pokračování,“ říká Vlček.

Jedná se o pátého podepsaného forvarda pro nadcházející sezonu Chance ligy, už dříve Slavia potvrdila setrvání Daniela Vrdlovce, Martina Ondráčka, Jiřího Doležala a Filipa Kuťáka. Další jména budou následovat příští týden.

Potvrzení hráči pro sezonu 2020/21

Brankáři: Roman Málek, Martin Michajlov
Obránci: Tomáš Duda, Tadeáš Hejda, Dominik Valík
Útočníci: Jiří Doležal, Filip Kuťák, Martin Ondráček, Filip Vlček, Daniel Vrdlovec

(V seznamu jsou pouze hráči, jejichž podpisy smluv byly již oficiálně zveřejněny na webu.)

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Bilance 9:0 v play-off? Bez nasazení a úsilí bychom takhle úspěšní nebyli, říká Vašíček

Slávisté nasázeli v play-off Ligy juniorů neuvěřitelných 57 gólů v 9 zápasech a projeli třemi sériemi play-off bez prohry. „Byl to pro mě skvělý zážitek, tuhle skupinu lidí si budu navždycky ...

Přehrát video