Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
21. května 2021

Další podpis! V Edenu zůstává i útočník Michal Poletín

Slavia se dohodla na prodloužení spolupráce s Michalem Poletínem. Důrazný devětadvacetiletý útočník odehrál v uplynulé sezoně v červenobílém dresu 21 zápasů, v nichž vstřelil 2 góly a přidal 4 asistence.

„Jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy, po mém lednovém návratu domů pro mě byla i teď priorita pokračovat na Slavii. Těším se na novou sezonu, a i když vím, že bude těžká, věřím, že na ni budeme výborně připraveni a zvládneme ji,” říká Poletín.

„Michal patří mezi naše odchovance a jeho návrat v průběhu loňské sezony jsme uvítali. Teď je ve věku, kdy by měl patřit mezi vůdčí osobnosti a táhnout tým. Mám od nej velká očekávání a věřím, že je naplní,” přibližuje hlavní trenér Jiří Veber.

Poletín slaví gól v předkole proti Třebíči

Poletín se vrátil do Edenu po šestileté odmlce v lednu tohoto roku, kdy posílil tým v závěru přestupního období. Před odchodem do Slavie nastupoval v uplynulé sezoně v dresu Jihlavy a 13 zápasů odehrál také v extraligovém Zlíně.

V extralize debutoval už v sezoně 2010/11 v dresu Slavie a součástí týmu byl až do sestupové sezony 2014/15. Poté zamířil do Plzně a přes Chomutov, Vítkovice, Zlín a prvoligovou Jihlavu se vrátil zpět do Prahy.

V extralize nastoupil celkem do 456 zápasů, v nichž nastřílel 73 gólů a přidal 47 asistencí, v Chance lize má na svém kontě zatím 157 startů s bilancí 25 gólů a 47 asistencí. Nejproduktivnější byl v sezoně 2019/20, kdy v 53 zápasech za Duklu nasbíral 38 bodů.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více