Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
11. května 2019

Mám rád partu na Slavii, říká Aleš Furch po podpisu smlouvy

Jedenadvacetiletý útočník Aleš Furch podepsal tento týden novou smlouvu a bude i nadále oblékat sešívaný dres. "Už se na další sezonu hodně těším, jen doufám, že se nám povede o něco více než minulá," hlásí mladý forvard, který v uplynulém ročníku nastřílel třináct gólů.

Před pár dny bylo oficiálně potvrzeno tvoje setrvání ve Slavii. Jak se těšíš na svoje další působení v sešívaném dresu?
Těším se a jsem rád, že tady můžu zůstat, mám rád partu, která tady na Slavii je. Doufám, že se sezona povede o něco lépe než minulá a dostanem se do play-off.

V uplynulé sezoně ses poprvé dokázal výrazněji prosadit v A-týmu. Jak ji hodnotíš?
Se svým výkonem jsem byl celkem spokojený, ale vím, že pořád je na čem pracovat. Celkem mě překvapilo, jak plno mladých kluků zapadlo do týmu, ale mrzí mě, že jsme skončili tak brzo a nedostali se do play-off.

Přečtěte si:

Co budeš dělat pro to, aby se ti povedlo na loňské výkony navázat nebo je ještě vylepšit?
Musím pracovat stejně jako minulou sezonu, detaily, které rozhodovaly zápasy, bych chtěl zvládnout lépe. Doufám, že budu týmu platný ještě víc než minulou sezonu, protože to bude můj druhý pořádný rok v áčku a hodně se na tu sezonu těším.

Jaký jsi měl program během volna, které bylo letos poměrně dlouhé?
Chvíli jsem odpočíval a pak jsem chodil ke strejdovi do práce, která mě bavila, naplňovala a odpočinul jsem si od hokeje.

Letní příprava je v plném proudu. Jak ji zvládáš?
Je to podobné jako minulý rok, takže už vím, co mě přibližně čeká a i když je to někdy hodně náročné, tak myslím, že se to dá zvládnout.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více