Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
27. března 2018

Medaile na dosah! Osmáci míří na republikové mistrovství

Slávisté ve své skupině sice skončili na druhém místě, těsně za Plzní, ze všech celků na druhých místech ovšem měli nejvíce bodů. Díky tomu se červenobílí podívají do Ostravy, kde se uskuteční finálový turnaj. O mistra republiky budou sešívaní bojovat po čtyřech letech. V sezóně 2013/14 se až ke stříbru prokousal tým kolem současných starších dorostenců.

Slávistická mládež po několika horších letech začíná znovu bodovat. Junioři i starší dorostenci si zahráli v play-off, páťáci i šesťáci ovládli své skupiny v žákovských ligách a sedmáci skončili druzí. Zřejmě největšího úspěchu pak v letošní sezóně můžou dosáhnout osmáci.

Ti si vybojovali účast na závěrečném finálovém turnaji, kde v konkurenci šesti celků budou bojovat o titul mistra republiky v kategorii starších žáků. Půjde o konfrontaci s nejlepšími týmy z celého Česka.

Červenobílí změří síly se svým sokem ze skupiny, Plzní, kladenskými Rytíři, úhlavním rivalem z Holešovic, brněnskou Kometou a domácími Vítkovicemi.

Turnaj začíná už ve středu 28. března a skončí v neděli 1. dubna. Na nikoho tak nečeká nic lehkého, pět plnohodnotných zápasů v pěti dnech, navíc proti stejně kvalitním soupeřům dá zabrat i dospělým hokejistům. K celkové výhře tak dokráčí jen ten, co kromě hokejových dovedností předvede i potřebnou vytrvalost a fyzickou zdatnost.

Svěřenci trenérů Kucharčíka a Pomahače zahájí mistrovství proti Plzni, následovat bude souboj se Spartou. Ve třetím duelu čeká na sešívané duel s domácími Vítkovicemi, po kterém přijde na řadu Kometa. Na závěr si to pak červenobílí rozdají s Kladnem.

F1 st 28.3.2018 Plzeň Slavia 17:30
F2 čt 29.3.2018 Sparta Slavia 15:30
F3 pá 30.3.2018 Slavia Vítkovice 12:00
F4 so 31.3.2018 Slavia Kometa Brno 09:30
F5 ne 1.4.2018 Slavia Kladno 07:45
Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více