Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
31. července 2019

Miloš Říha odpověděl na dotazy fanoušků

Trenér Miloš Říha odpověděl na dotazy, které zaslali fanoušci v uplynulém období prostřednictvím formuláře na webu. Přečtěte si jeho odpovědi v následujícím článku, další dotaz můžete položit ZDE. Trenér pravidelně odpovídá v přibližně měsíčních intervalech.

Trenére, jaktože jste neudrželi Jirku Drtinu? (dotaz položil: Josef Minář)
V průběhu loňské sezony jsme mu vyhověli, když projevil zájem odejít do Vsetína. Potom jsme já i Jirka Veber komunikovali s jeho agentem i s hráčem a on se rozhodl, že tam chce zůstat. My v tuto chvíli nemůžeme ekonomické síle Vsetína konkurovat.

Jaký je váš vysněný hráč v první lize, kterého byste chtěl ve Slavii? (dotaz položil: Martin Haluzík)
V první lize je spousta kvalitních hráčů, ale já bych byl nejradši, kdyby se jednou vrátil někdo z našich hvězdných odchovanců. Bylo by úžasné, kdyby tu zas hráli například Vladimír Sobotka nebo Roman Červenka, který tu s námi teď trénuje. Ale zatím kluci hrají v zahraničí a není to reálné.

Mrzí vás hodně pravděpodobný odchod Jana Štibingra? Je to hráč s velkým potenciálem. (dotaz položil: Martin Haluzík)
Upřímně mě to mrzí. Udělal obrovský progres v minulé sezoně ve Slavii i v národním týmu, kde si ho pochvalovali na všech akcích, kterých se zúčastnil. Na druhou stranu on si vysnil nějakou cestu a nikdo mu v tom bránit nemůže.

Jaká je logistika v zápasový den? Mají hráči dopolední rozbruslení, když jedete do vzdálenějších destinací? Vzpomínáte na nějakou kuriozitu, která se stala během cesty? (dotaz položil: Jakub Lochman)
Program je vždy uzpůsoben tomu, jaká je vzdálenost. Záleží také na tom, jaká je únava hráčů, jak jsou na tom zdravotně, jaký je předchozí a následující program v rozpisu utkání nebo zda se vyhrává či prohrává. Někdy je při velkých vzdálenostech klasické rozbruslení a je dřívější sraz, někdy je individuální rozbruslení a někdy se sejdeme až na odjezd. Co se týká historek, tak jsem třeba zažil, že nám hořel autobus nebo upadlo kolo, to moc příjemné nebylo. V zimě, když bylo hodně sněhu a jeli jsme z Budějovic, tak nám autobus asi čtyřikrát úplně vypnul a my jsme stáli v zimě a ve tmě. Vždycky to naštěstí nakonec dobře dopadlo. Ale všechno se to stalo v minulých působištích, ne ve Slavii.

Býváte před zápasy nervózní? (dotaz položil: Martin Haluzík)
Zdravá nervozita tam určitě je, ale ne taková, která by mě nějak vykolejila z koncentrace nebo negativně ovlivňovala emoce.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více