Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
14. října 2018

Moment zápasu: Přesilovková souhra čtvrté formace

Vsetín vedl po dvou třetinách nad Slavií 2:1, ale ve 47. minutě se povedlo čtvrté formaci po pěkné přesilovkové kombinaci vyrovnat, a sešívaní tak vybojovali z horské valašské půdy cenný bod. Podívejte se na video z klíčového momentu utkání 13. kola Chance ligy.

Přesilová hra se blížila ke svému závěru a trenér Říha dal na poslední vteřiny početní převahy důvěru čtvrtému útoku. A ten se mu odvděčil vyrovnávací trefou.

Pohlednou kombinaci zakončoval do odkryté vsetínské branky Denis Heldák, pro něhož to byla druhá letošní trefa. "Byla to rychlá akce, povedlo se nám to po buly s klukama jednoduše sehrát," měl radost z důležitého zásahu jedenadvacetiletý slovenský útočník.

Díky jeho gólu si odvezli sešívaní ze Vsetína alespoň bod, v prodloužení byli totiž úspěšnější domácí hokejisté. "Byl to hodně bojovný zápas, nepadalo moc gólů, proto jsem byl rád, když se nám podařilo utkání vyrovnat. Ale bohužel je škoda, že se nám nepovedlo zápas otočit do vítězného konce," mrzelo Heldáka.

Přijďte se podívat na naše domácí zápasy do Edenu a podobné akce můžete vidět naživo! Slávisté aktuálně drží sérii devíti zápasů v řadě, v nichž dokázali bodovat, o desátý úspěch budou bojovat už v pondělí 15. října v 18:00 proti Benátkám nad Jizerou.

Vstupenky na domácí zápasy Slavie si můžete koupit ONLINE na webu nebo před utkáním na pokladnách zimního stadionu.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více