Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
13. prosince 2018

Moment zápasu: Vlček rozhodl 20 vteřin před koncem

Zajímavé zvraty a dramatické momenty nabídl fanouškům středeční souboj Slavie s Prostějovem v Edenu. Ten nejdůležitější okamžik však přišel až dvacet sekund před sirénou, kdy za stavu 3:3 využili sešívaní nabídnutou přesilovku. Podívejte se v článku na video.

Hbitý útočník Jaromír Kverka rozjel akci z vlastního obranného pásma, prohnal se okolo protihráčů až do útočné třetiny a naservíroval puk najíždějícímu Filipu Vlčkovi. Pětadvacetiletý forvard se zorientoval skvěle, doklepl kotouč za záda brankáře Neužila a v Edenu vypukla vítězná radost.

I když bylo závěrečných dvacet vteřin ještě pořádně dramatických, sešívaní vedení 4:3 uhájili a po sérii čtyř porážek mohli konečně oslavit vítězství, navíc proti silnému soupeři.

Přijďte se podívat na naše zápasy do Edenu a podobné akce můžete vidět naživo! Už v pondělí 17. prosince od 18:00 hostíme na domácím ledě Kladno s navrátilcem z NHL Tomášem Plekancem a budeme potřebovat vaši podporu!

Vstupenky na domácí zápasy Slavie si můžete koupit ONLINE na webu, na všech terminálech Sazky v celé České republice nebo před utkáním na pokladnách zimního stadionu.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více