Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ROZHOVORY
3. dubna 2019

Můj cíl byl zůstat ve Slavii déle než pár měsíců, svěřuje se Vrdlovec

Když do Slavie v lednu přicházel, nebral to jako krátkodobou výpomoc do konce sezony, devětadvacetiletý útočník Daniel Vrdlovec si chtěl vybojovat v Edenu smlouvu i do budoucna. "Mám radost, že tu můžu zůstat," říká po podpisu nového kontraktu.

Dane, po krátkém působení v uplynulé sezoně jsi nyní podepsal ve Slavii novou smlouvu. Jaké jsou tvoje bezprostřední pocity a jak jednání probíhala?
Mám radost, domluvili jsme se poměrně rychle. Už když jsem šel do Slavie v průběhu minulé sezony, tak bylo mým cílem vybojovat si tady místo do budoucna. I pan Říha mi při mém příchodu řekl, že by byl rád, kdyby naše spolupráce nebyla jen do konce sezony, ale dlouhodobější. Samozřejmě jsem musel předvést nějaké výkony a pak jsme si řekli, že jsme oboustranně spokojení a dohodu jsme dotáhli.

Přečtěte si:

Jaké byly hlavní faktory, které rozhodovaly o tvém pokračování ve Slavii?
Faktorů je hodně. Za ty dva měsíce, které jsem tu odehrál, jsem byl ve Slavii spokojený, ať už s vytížením na ledě, s trenéry nebo prostředím. Další věc je ta, že jsem kmenovým hráčem Slavie. A roli pro mě hrála i dostupnost, protože bydlím kousek od Prahy a plánuji rodinu.

V uplynulé sezoně se ti podařilo po příchodu do Slavie držet v průměru bod na zápas. Jak ji hodnotíš, ať už z osobního nebo z týmového hlediska?
Z pohledu týmu je škoda, že jsme nepostoupili do play-off, protože jsme na to určitě měli. Bohužel nám utíkaly laciné body, kolikrát jsme prohráli pár vteřin před koncem nebo jsme ztráceli prodloužení. Sebe nechci moc hodnotit. Nějaké body jsem měl, ale to není úplně prvořadé, spíš jsem rád, že jsme si postupem času s klukama sedli a začal lépe vypadat projev jak můj, tak celé mojí lajny. Relativně spokojený jsem byl, ale výsledek nebyl takový, jaký jsme chtěli.

Jaká bude tvoje role v nadcházející sezoně. Bavil jsi se na toto téma s trenéry?
Něco jsme nakousli, když jsme měli rozhovory po sezoně, bavili jsme se o tom. Ale role je takový relativní pojem. Samozřejmě bych chtěl být vytěžovaný co nejvíce, hrát v přesilovkách, ale to záleží také na mých výkonech. Nějaká role vám to předem neslíbí, já budu spokojený, když se bude mně a týmu dařit co nejvíc.

Jaké jsou tedy tvoje cíle?
Z osobního hlediska hrát co nejlépe, pomoci týmu a samozřejmě bych si rád zahrál play-off.

Letní příprava odstartuje na začátku května. Jaký je tvůj program v období volna?
Po sezoně jsem se více věnoval trenérské činnosti, ať už u nás v Kralupech nebo nějaké individuální tréninky dětí. A hodně mě zaměstnává stavba mého domu. Ne, že bych stavěl sám, ale je kolem toho spoustu zařizování. Takže se nenudím.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více