Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
25. dubna 2019

Navštivte náš fanshop i mimo sezonu!

Fanshop na zimním stadionu v Edenu změnil v mimosezonním období své otevírací hodiny. Co ovšem zůstává neochvějnou jistotou, to je rozmanitá nabídka slávistického vybavení a speciální slevy, které jsme pro vás protáhli až do jara.

Neváhejte Slávisti a vyrazte k nám objevovat kouzlo sešívaného světa, jehož brána (lépe řečeno vstupní dveře fanshopu) otevírá vždy v pondělí od 15 do 18 hodin a v pátek od 10 do 16 hodin. Ale pokud zrovna nemůžete, kdykoliv vybírejte na eshopu a zboží vám přinese kurýr až k vám domů a předá přímo do ruky.

A z čeho všeho můžete vybírat? Jaro na naše dveře neklepe, ono už je otevřelo. A tak se hodí na teplejší dny vybavit. Navíc za super ceny. Jinak to ve fanshopu ani nejde. Slávistická trička začínají na 149 korunách. A je na vás jestli budete sešívaní celí nebo budete mít jen sešívané srdce, jestli chcete mít na hrudi slávistického lva nebo hvězdu nebo jen prostý nápis. V nabídce máme trička pro pány, dámy, i malé fandy, s límečky nebo klidně bez nich. A pokud přemýšlíte nad pěkným a neotřelým dárkem, tak všechna naše trička lze personalizovat. Stačí zadat jméno a číslo a my už za vás zařídíme všechno ostatní.

To samozřejmě není vše. Co dalšího by se vám mohlo se začínajícím jarem hodit? Na výlety například taška přes rameno v černé barvě, kterou aktuálně seženete za 249 korun. O stovku levněji než obvykle. Na hlavu proti sluníčku zase padne jako ulitá kšiltovka. Ve fanshopu seženete kšiltovky od 199 korun. Naše klasické barvy jsou červená a bílá, ale máme i černo-šedou s vyšitým nápisem Slavia a lvem. Pro ty, kteří vyznávají decentnější provedení.

Za 99 korun pro vás máme minidresík do auta, o pár korun dražší je minišála a váš vůz můžete doladit parfém pukem. Nejen, že bude pěkně vypadat, ale ještě bude hezky vonět.Pokoj si můžete vybavit do červenobílých barev s polštárem ve tvaru dresu za 199 korun a postel slávistickým povlečením v bílo-červených barvách. Máme také propisky, pastelky, puky, hrnky... Jen se podívejte. A třeba si kupte dvě slávistické placky za cenu jedné.

A pozor. Nezůstáváme u osvědčených fláků, ale už pro vás připravujeme novou kolekci pro nadcházející sezonu, která bude, jak všichni doufáme, výrazně delší, než ta současná. A mimochodem. Honza Novák doporučuje…:)

Autor Fanshop HC Slavia Praha
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více