Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
16. října 2018

Poslední derby Pavla Kolaříka. Hokejové a fotbalové osobnosti v akci

V sobotu 10. listopadu od 18:30 se v Edenu uskuteční rozlučkový zápas pro legendárního slávistického obránce Pavla Kolaříka. Nikdo jiný neodehrál v sešívaném dresu tolik sezon a zápasů jako právě muž s dvaasedmdesátkou na zádech. Dres s hvězdou na prsou obleče ještě jednou, a to proti nejprestižnějšímu soupeři. Přijďte se i vy podívat na Poslední derby Pavla Kolaříka.

V prestižním souboji osobností nastoupí vedle Pavla Kolaříka jeho spoluhráči z hokejové kariéry ve Slavii. Účast předběžně přislíbili Roman Červenka, Tomáš Vlasák, Jaroslav Bednář, Josef Beránek, Jakub Klepiš a další. Tým doplní také několik fotbalových osobností jako Pavel Kuka nebo Vladimír Šmicer. O složení jednotlivých týmů vás budeme informovat v průběhu příštích dnů.

Vstupenky na toto utkání jsou v prodeji ONLINE, zakoupit si je můžete také na pokladně zimního stadionu před domácími zápasy s Českými Budějovicemi (24.10.) a Kadaní (31.10.)

Vzhledem k tomu, že se nejedná o ligové utkání, neplatí žádné permanentní karty. Klub ale nabídne všem permanentkářům možnost vyzvednout si vstupenku na stání ZDARMA v termínech předprodeje vstupenek na toto utkání, nebo po dohodě se slečnou Mickovou i v jiných dnech.

Předprodej v kancelářích marketingu v Edenu

pondělí 29.10. 9-12, 13-16
čtvrtek 1.11. 9-12, 13-16
pondělí 5.11. 9-12, 13-16
čtvrtek 8.11. 9-12, 13-16

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více