Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
16. listopadu 2018

Přidá Slavia další výhru? Sešívaní doma hostí Třebíč

Série šesti zápasů s bodem a důležité vítězství proti tabulkovému soupeři. Nejen o to půjde v sobotním zápase proti Třebíči, která zavítá na led slávistických hokejistů. Sešívaní dokázali ve středu na ledě Ústí nad Labem vyhrát a se stejným cílem půjdou i proti protivníkovi z Vysočiny. Na toto utkání mají všechny děti vstup zdarma!

24. kolo: HC Slavia Praha vs. SK Horácká Slavia Třebíč

Porovnání týmů
9. místo (36 b.)
Postavení v tabulce
10. místo (30 b.)
58:63
Skóre
59:59
Jan Veselý 19 (12+7)
Nejproduktivnější hráč
Lukáš Nedvídek 23 (11+12)
Jan Veselý (12 gólů)
Nejlepší střelec
Lukáš Nedvídek (11 gólů)
Jan Novák 12 (1+11)
Nejproduktivnější obránce
Vlastimil Bilčík 7 (1+6)
Šimon Szathmáry 7 (0+7)
Dominik Šorf (92,05 %)
David Honzík (90,96 %)
Úspěšnost brankářů
Lukáš Dostál (91,71 %)
Karel Vejmelka (94,66 %)
Ústí nad Labem – Slavia 2:4
Poslední zápas
Třebíč – Jihlava 0:1

Sešívaní hokejisté dokázali v úterý proti Ústí nad Labem prolomit šňůru třech porážek v řadě a navázat na výhru se pokusí i proti dalšímu tabulkově slabšímu týmu.

Na ledě Severočechů vedli sešívaní od 44. minuty už 3:0, ale po dvou gólech domácích v 55. minutě v rozmezí 31 sekund se nakonec museli o výsledek strachovat. Definitivní pojistku přidal 35 sekund před koncem do prázdné branky František Hrdinka.

„Z předchozích třech zápasů jsme vždy získali jen bod, což bylo málo. Chyběla nám dravost a obětavost, kterou jsme měli na začátku sezony. Slovanu se vyrovnat nepodařilo, bereme tři body, což je pro nás nejdůležitější,“ hodnotil zápas trenér Miloš Říha.

Třebíč přijede do Prahy z pozice 10. nejlepšího týmu Chance ligy, avšak i když je pouhé místo za Slavií, na svého soupeře ztrácí šest bodů.

Jinak ovšem svěřenci Martina Sobotky prožívají povedené období. Poslední duel v Jihlavě sice fotbalovým výsledkem 0:1 ztratili, předtím ale čtyřikrát v řadě zvítězili a celkově zapsali vítězství v pěti z posledních sedmi utkání.

Lukáš Nedvídek v dresu Slavie.

Zvýšenou pozornost musí červenobílá obrana věnovat především útočnému triu Lukáš Nedvídek, Adam Raška a Silvester Kusko. První jmenovaný je s 11 góly nejlepším střelcem a s 23 body vévodí také kanadskému bodování.

Nedvídek strávil loňskou sezónu právě v dresu Slavie, kde si v 51 utkáních připsal 12 gólů a 12 asistencí, další tři body nasbíral v osmi zápasech play off. Pro Nedvídka půjde o druhé utkání proti slávistům – to první 29. září vyhráli na domácím ledě po nájezdech Třebíč.

Tahounem týmu Miloše Říhy bude zejména útočník Jan Veselý, který skóroval ve třech zápasech v řadě a celkově bodoval už v šesti zápasech v řadě. Během této série zaznamenal osm bodů (4+4)!

Utkání v Edenu má úvodní vhazování naplánované na 15:00. Kupte si lístky a přijďte podpořit slávisty přímo na stadion nebo si zapněte onlajn!

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více