Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
25. května 2021

Prodej permanentek na novou sezonu odstartuje 1. června

V úterý 1. června bude zahájen prodej permanentních vstupenek na sezonu 2021/22 pro nové i stávající permanentkáře. Držitelé permic z loňského ročníku si při nákupu mohou zvolit, zda podpoří klub (za což kromě permice obdrží dárek a jejich jméno bude uvedeno na hráčském dresu) nebo využijí 85procentní kompenzace.


Výhody pro naše permanentkáře

  • sleva oproti běžnému nákupu vstupenek
  • stálé místo na stadionu
  • předkupní právo a zvýhodněná cena na vstupenky pro nadstavbovou část
  • sleva 10% ve fanshopu na vybrané zboží
  • přednostní právo vstupu na stadion při omezeném počtu diváků
  • dárek pro každého nového permanentkáře

Permice platí na všech 24 domácích zápasů a bude možné je od 1. června zakoupit online nebo osobně v kancelářích marketingu na zimním stadionu v Edenu.


Možnosti pro stávající permanentkáře

Vzhledem k tomu, že v uplynulém ročníku se před diváky odehrály pouze čtyři domácí zápasy v září, připravili jsme pro stávající permanentkáře dvě možnosti při nákupu permice na novou sezonu.

Varianta 1: balíček SEŠÍVANÉ SRDCE

Fanoušci, kteří nebudou žádat o kompenzaci za minulou sezonu a rozhodnou se podpořit klub zakoupením balíčku "SEŠÍVANÉ SRDCE", získají permanentku za zvýhodněnou cenu. K ní obdrží dárkovou tašku s klubovými předměty a jejich jméno (či přezdívka) bude uvedeno na hráčském dresu, v němž budou hokejisté HC Slavia Praha nastupovat v příští sezoně do mistrovských zápasů.

Varianta 2: Sleva ve výši 85% z ceny loňské permanentky

Fanoušci, kteří budou chtít využít kompenzace za zápasy, které se odehrály v loňské sezoně bez diváků, získají na nákup nové permanentky slevu ve výši 85% z ceny jejich loňské permanentky.

Vybranou možnost si budou moci fanoušci zvolit se zahájením prodeje 1. června 2021.


Ceny permanentek na sezonu 2021/22

Kategorie

Základní cena permanentky

Sešívané srdce

Sezení

2700 Kč

2500 Kč

Stání

1750 Kč

1600 Kč

Fanklub - sezení

2350 Kč

2200 Kč

Fanklub - stání

1350 Kč

1200 Kč

Senior nad 65 let - sezení

2200 Kč

2200 Kč

Děti do 140cm - sezení, stání

750 Kč

750 Kč

Fanoušci, kteří požádají o kompenzaci, získají slevu ve výši 85% z ceny loňské permanentky.

Příklad: Loni jsem si jako nový permanentkář koupil permici na sezení za 2850 Kč, získám tedy slevu ve výši 2420 Kč na permici pro letošní sezonu (ze základní ceny) a zaplatím 280 Kč.


Důležité informace

Po zakoupení permice bude stávajícím permanentkářům aktivována karta z loňské sezony. V případě, že budete žádat o vydání nové karty, bude vám vystavena za poplatek 30 Kč.

Pro uvedení vašeho jména na zápasový dres HC Slavia Praha je nutné zakoupit permici v balíčku Sešívané srdce nejpozději do 15. srpna 2021. Uvádějte prosím pouze své jméno či přezdívku (klub si vyhrazuje právo nevhodné přezdívky na dres nezařadit). Text bude zapracován do designu dresu, velikost a umístění bude záviset na celkovém počtu jmen.

Opce na místa platí všem stávajícím permanentkářům do 31. srpna 2021.

V případě mimořádných opatření (nařizujících např. povinné rozestupy nebo počet diváků v sektorech) si klub vyhrazuje právo přesunout permanentkáře na jiné místo na stadionu.

V případě, že bude odehráno méně než 75% zápasů (nebo budou hrány bez diváků), bude permanentkářům nabídnuta ze strany klubu odpovídající kompenzace.

Jste stávající permanentkář a nevyhovuje vám ani jedna z možností? Ozvěte se nám e-mailem na klub@hc-slavia.cz s vaším návrhem kompenzace.


Prodej permanentek v Edenu

V průběhu června si můžete permanentku zakoupit v kancelářích marketingu v Edenu každé úterý a čtvrtek (9-12, 13-16).

Po dohodě se slečnou Mžourkovou (vmzourkova@hc-slavia.cz) je možné využít i jiného termínu.

Upozorňujeme fanoušky, že v Edenu není možné platit kartou.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více