Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
18. února 2020

Shrnutí mládeže: Dorostenecké derby bez úspěchu, šesťáci nadělovali

Ani juniorům, ani dorostencům se minulý týden příliš nevydařil. Zatímco dvě nejstarší mládežnické kategorie zaznamenaly dohromady jediný bod, ta nejmladší, která je v našem přehledu uvedená, rozdrtila Mladou Boleslav 14:0.

Junioři

Junioři v minulém týdnu pokračovali dvěma zápasy v rámci DHL Superpoháru, když se nejprve ve čtvrtek představili na ledě Litvínova (podrobnější článek zde), a přestože díky brance Labuzíka vedli, nakonec prohráli 2:3 v prodloužení.

V sobotu je pak čekalo třetí vzájemné derby v sezoně se Spartou. Jejich soupeř vstoupil do zápasu, který jsme podrobněji přiblížili v tomto článku, lépe a po úvodní dvacetiminutovce vedl 4:0. Sešívaní se na začátku třetí periody nadechovali k obratu, ale jejich dvě trefy na obrat nestačily. Sparta vyhrála 5:2.

Dorostenci

Také dorostenci odehráli dva zápasy, také oni však vítězný počin nezaznamenali. Ve čtvrtek prohráli v Edenu 0:5 s Plzní (detaily zde) a v sobotu podlehli 3:5 hráčům Kladna (více zde).

Rytíři se už ve druhé minutě dostali do vedení a na začátku prostředního dějství svůj náskok navýšili. Slávisté sice dokázali snížit stav na 2:3, ale domácí jim znovu odskočili a nakonec dokráčeli k triumfu 5:3.

9. třída

Devítka se v neděli představila v Edenu proti Táboru, vítězství si však neodnesla, neboť padla těsně 1:2.

8. třída

Osmáci se představili v akci v pouhém jediném utkání, proti Mladé Boleslavi vybojovali remízu 4:4.

7. třída

Sedmáci se v jediném utkání střetli s plzeňskou Škodovkou a hravě si s ní poradili poměrem 8:2.

6. třída

Hráči šesté třídy se stejně jako jejich o dvě třídy vyšší kolegové střetli s Mladou Boleslaví a v Edenu ji deklasovali vysoko 14:0! Čtyřmi body za dva góly a dvě asistence se na tom podílel David Brummel.

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více