Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
16. dubna 2021

Šimon Slavíček jede do Texasu na mistrovství světa!

Velký úspěch pro slávistického útočníka Šimona Slavíčka! V konkurenci o rok starších hráčů se dokázal prosadit do širšího kádru osmnáctky pro mistrovství světa, které se uskuteční od 26. dubna do 6. května.

Sedmnáctiletý forvard se dostal do nominace 27 hráčů, kteří odcestují s národním týmem do amerického Texasu, kde se v městech Frisco a Plano odehraje světový šampionát do 18 let. Na finální soupisku může být zapsáno maximálně 25 jmen.

Slavíček nastoupil během přípravného období osmnáctky k jednomu zápasu proti Slovákům, kde vstřelil vítězný gól, a také do dvou utkání proti české dvacítce. V jednom z nich se rovněž prosadil po krásném sólu přes celé hřiště.

Nominace českého týmu

Brankáři: Oliver Šatný (Mladá Boleslav), Tomáš Suchánek (Třinec), Patrik Hamrla (Karlovy Vary).
Obránci: Tomáš Hamara (Tappara Tampere, Finsko), Jakub Šedivý (Liberec), David Jiříček (Plzeň), Matěj Pinkas (Hradec Králové), Jiří Ticháček (Rytíři Kladno), David Špaček (Litoměřice), Stanislav Svozil (Brno), David Moravec (Mladá Boleslav).
Útočníci: Marcel Marcel (Plzeň), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Martin Ryšavý (Vítkovice), Jiří Kulich, Dominik Rymon (Karlovy Vary), Šimon Slavíček (Slavia Praha), Matouš Menšík (Jihlava), Jakub Altrichter (Šumperk), Šimon Marha (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Jaroslav Chmelař (Jokerit Helsinky, Finsko), Jakub Kos (Ilves Tampere, Finsko), Petr Moravec, Lukáš Pajer, David Skuhrovec, Matyáš Šapovaliv (všichni Litoměřice), Gabriel Szturc (Mladá Boleslav).

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více