Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
7. prosince 2018

Slavia hostí Přerov. S fotbalovým lístkem nebo permicí vstup zdarma

Ve 32. kole Chance ligy zavítá do Edenu Přerov. Úvodní buly bude vhozeno již ve 14:30, aby fanoušci mohli stihnout fotbalový zápas Slavia - Mladá Boleslav s výkopem v 17:00. Všichni držitelé fotbalových vstupenek a permanentek mají navíc na hokej vstup zdarma!

32. kolo: HC Slavia Praha vs. HC ZUBR Přerov

Porovnání týmů
10. místo (42 b.)
Postavení v tabulce
8. místo (46 b.)
81:94
Skóre
82:79
Jan Veselý (16+8)
Nejproduktivnější hráč
Roman Pšurný (7+17)
Jan Veselý (16 gólů)
Nejlepší střelec
Roman Pšurný (7 gólů)
Jan Novák (3+13)
Nejproduktivnější obránce
Mikuláš Zbořil (4+8)
Lukáš Sochůrek (84,09 %)
Dominik Šorf (90,96 %)
David Honzík (89,30 %)
Úspěšnost brankářů
Lukáš Klimeš (91,17 %)
Milan Klouček (92,86 %)
Michal Šurý (88,24 %)
Slavia – Jihlava 2:4
Poslední zápas
Přerov – Jihlava 2:4

Slavia minulou sobotu na domácím ledě padla s lídrem tabulky. Jihlava se do zápasu vrhla po hlavě a už po první dvacetiminutovce vedla 2:0. Na začátku druhé třetiny byli sice sešívaní aktivnější a Jan Veselý dokonce v sedmé minutě vsítil branku, obrat se ale nekonal. Do šance se dostal Dominik Hrníčko, který svou střelu zakončil přesně mezi Šorfovy betony a druhá třetina skončila skórem 3:1 pro Jihlavu. Třetí perioda se té druhé značně podobala. V začátku měli domácí výhodu přesilové hry, kterou využil Martin Ondráček, o chvíli později ale jednobrankový náskok Dukly zvýšil bývalý slávista Jan Pohl a domácí tak odcházeli do kabin bez bodu za výsledku 4:2.

Sešívaní v letošní sezoně neměli v zápasech s Přerovem štěstí. První z nich prohráli skórem 2:4, druhý dokonce 0:5. I celkové výsledky mohou na první pohled působit nevyrovnaně, trenér Miloš Říha ale do situace vnesl světlo. "Výsledkově to tak určitě je, s tím souhlasím, na druhou stranu výkonem to tak úplně není. Odehráli jsme dobré zápasy například teď s Jihlavou, kde si nemyslím, že by nás soupeř, přestože je první, nějak přehrál. Třeba v průběhu druhé třetiny to bylo úplně obráceně, ale bohužel my jsme ten zápas v této fázi nerozhodli na svoji stranu," řekl Říha a dodal, že na výsledcích se hodně podílela i zranění, která trápila mužstvo na pomezí první a druhé čtvrtiny sezony. Výkonnostně je na tom tým podle trenéra velmi dobře.

Z tábora Přerova

Slavia se s Přerovem v letošní sezoně potkala už dvakrát, zatím se jí ale zvítězit nepodařilo.

Přerov si až do třináctého kola Chance ligy držel slušnou pozici. Ve čtrnáctém kole ale nastal zlom a ze zbylých sedmnácti zápasů si moravští hokejisté odnesli jedenáct porážek.

Poslední zápas sehráli ve středu na domácím ledě s Jihlavou, která je s 62 body na vrcholu tabulky. Až do půlky zápasu byla hra velmi vyrovnaná. Jihlava se totiž dokázala dostat do vedení, které přerovští vždy po chvíli nemilosrdně smazali. Odskočit se Jihlavě povedlo až díky Lukáši Andělovi, který ve 34. minutě zvedl skóre na 3:2. V poslední třetině vedení ještě umocnil Nicolas Werbik a Jihlava se tak radovala z výhry 4:2.

Za moravský celek nastoupil i čtyřiadvacetiletý útočník Vojtěch Tomi, který je v Přerově na měsíčním hostování kvůli problémům s produktivitou. Tomi byl do té doby součástí prvoligového nováčka Poruby.

Zápas proti Přerovu začíná v sobotu ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit Slavii přímo do Edenu v boji o důležité body! Pokud nemůžete dorazit na stadion, máte možnost sledovat utkání na hokejka.cz nebo v online přenosu.

Autor Klára Červená
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více