Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
20. listopadu 2018

Slavia hostí rozjetý Frýdek. Prolomí se Slezany sérii proher?

Sešívaným se nevyvedl ani poslední zápas v Litoměřicích, a tak se po dvacátém pátém kole propadli na desátou příčku, od deváté Třebíče je dělí pouze horší skóre. Frýdek Místek, který zatím získal o deset bodů méně než slávisté, se drží na místě dvanáctém. Který z týmů se nakonec bude radovat?

26. kolo: HC Slavia Praha vs. HC Frýdek-Místek

Porovnání týmů
10. místo (36 b.)
Postavení v tabulce
12. místo (26 b.)
62:74
Skóre
74:86
Jan Veselý 19 (12+7)
Nejproduktivnější hráč
Rostislav Martynek 19 (9+10)
Jan Veselý (12 gólů)
Nejlepší střelec
Rostislav Martynek (9 gólů)
Jan Novák 14 (2+12)
Nejproduktivnější obránce
Jan Bartko 12 (3+9)
Dominik Šorf (91,54 %)
David Honzík (89,90 %)
Lukáš Sochůrek (84,09 %)
Úspěšnost brankářů
Nick Malík (88,58 %)
Lukáš Daneček (86,32 %)
Jan Hlaváč (92,68 %)
Slavia - Litoměřice 2:6
Poslední zápas
Frýdek-Místek – Jihlava 3:6
52 %
Slavia zatím získala 36 b. z možných 69 bodů, což činí úspěšnost 52 %.

Slávisté neprožívají zrovna nejlepší období a důkazem toho je i poslední odehrané utkání na ledě Litoměřic, které sešívaní prohráli vysoko 6:2.

Pražané začali velmi špatně a už od čtrnácté minuty doháněli dvougólové manko. Stadion dokázal během první dvacetiminutovky vystrnadit Dominika Šorfa z brankoviště a do druhé třetiny nastoupila Slavia s Lukášem Sochůrkem.

Za Slavii se trefili Aleš Furch a Tomáš Šmerha, který proměnil sudím signalizovaný nájezd.

„My jsme tolik efektivní nebyli a Litoměřice tomu šly více naproti a vyhrály zaslouženě,“ přiznal po utkání hlavní kouč Slavie Miloš Říha.

Bodová šňůra Frýdku, přetne ji Slavia?

Milan Mikulík v dresu Slavie.

Naopak Frýdek-Místek prožívá období lepší. Ze šesti posledních utkání dokázal posbírat třináct bodů. I přes fakt, že naposledy podlehl silné Jihlavě 3:6.

Speciální utkání to bude určitě pro kapitána Frýdku Milana Mikulíka, který hájil slávistické barvy v sezónách 2015/2016 a 2016/2017. Poslední sezónu v sešívaném dokonce oblékal i kapitánské „céčko“ .

Z posledního vzájemného střetnutí, které se odehrálo 6. října na ledě Frýdku, odjížděli jako vítězové svěřenci Miloše Říhy. Frýdek Místek dokázali přehrát výsledkem 5:6. Kdyby dokázali navázat na výsledek z října, tak by se přiblížili top pětce, na niž ztrácí pouze čtyři body.

Bitva o důležité body začne ve středu 21. 11. v 18:00! Kupte si vstupenky na samotné utkání nebo sledujte zápas online .

Autor Filip Nochta
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více