Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
13. ledna 2021

Slavia míří do Sokolova, podaří se získat tři body?

Slávisté mají nahuštěný program a den po prohře s Porubou míří na západ Čech. Šestý Sokolov v posledních třech duelech nepoznal hořkost porážky. Slavia ale Baník v prvním vzájemném střetnutí sezony porazila. Kdo uzme výhru? Rozluštění této hádanky nabídne utkání, které startuje v 18:00.

20. kolo Chance ligy: HC Baník Sokolov vs. HC Slavia Praha

Porovnání týmů
6. místo (30 b.)
Tabulka
9. místo (28 b.)
61:45
Skóre
53:43
Jaromír Kverka (11+6)
Lídr bodování
Filip Vlček (7+9)
Filip Kuťák (6+10)
Jaromír Kverka (11 gólů)
Nejlepší střelec
Petr Kafka (9 gólů)
Denis Zeman (2+9)
Nejproduktivnější obránce
Michael Gaspar (2+7)
Jakub Neužil (90,61 %)
Oldřich Cichoň (90,48 %)
Brankáři
Martin Michajlov (92,84 %)
Roman Málek (84,48 %)
Kadaň - Sokolov 4:6
Poslední zápas
Slavia – Poruba 0:4

Slávisté mají za sebou těžký duel s Porubou, který nedopadl podle představ. Torax podal kvalitní výkon a odvezl si z Edenu tři body. „Soupeř hrál fakt dobře. Na nás je, abychom se poučili z našich chyb,“ říkal po zápase útočník Filip Kuťák, který se dostal do jedné z mála příležitostí Slavie, avšak v přesilové hře za stavu 0:2 branku nevstřelil.

„Tentokrát to vypadalo tak, že i kdybychom hráli další třetiny, tak ten gól asi nedáme. Chtěl bych klukům poděkovat, že to odbojovali,“ hodnotil zápas trenér Martin Štrba. Slávisté ale musí utkání hodit rychle za hlavu, protože hned ve středu je čeká další duel, tentokrát na ledě Sokolova.

Baník navíc v posledních zápasech prokazuje, že má velice dobrou formu. V novém kalendářním roce přetlačili sokolovští hokejisté nejprve Havířov po výsledku 4:3. Minulý zápas pak zvládli vítězně proti Kadani, kde se dvakrát prosadil zkušený forvard David Tůma. Západočeský celek je v tabulce na šestém místě o dva body před Slavií, která by v případě výhry poskočila v tabulce právě před celek ze Sokolova.

Lídrem týmu je Jaroslav Kverka, který nasbíral již sedmnáct kanadských bodů. Subtilní šikula má za sebou také minulost v sešívaném dresu. Baník čerpá také ze spolupráce se Spartou. V brankovišti se točí brankáři Jakub Neužila a Oldřich Cichoň. Zajímavým jménem je pak v kádru soupeře sešívaných bezesporu také Martin Kadlec, který ve Slavii taktéž působil.

Oba celky se již v této sezoně střetly v rámci třetího kola Chance ligy. Slavia na domácím ledě porazila Sokolov v prodloužení, kdy rozhodl Petr Vampola. Ten ale Slavii na západě Čech nepomůže. Zápas začíná ve středu 13.1. v 18:00 a fanoušci ho mohou sledovat živě na Hokejka TV nebo v textovém onlajnu na www.onlajny.com.

Pro permanentkáře je navíc Hokejka TV i v lednu zdarma. Jak získat slevový kód? Stačí se podívat ZDE.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více