Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
3. května 2019

Zahrajte si s hokejisty beach volejbal! Slavia pořádá 3. ročník turnaje

Třetí ročník beach volejbalového turnaje, ve kterém si může zahrát každý bez rozdílu pohlaví, věku či úrovně, se uskuteční na kurtech za sportovní halou Eden v úterý 25. června 2019 od 17:00. Vyberte si svého oblíbeného hráče a buďte s ním v týmu!

  • Jak se můžete zaregistrovat a vybrat si svého hráče?

Registrovat se můžete do 20. června zasláním e-mailu na adresu klub@hc-slavia.cz. Do předmětu uveďte "beach" a napište své jméno, věk a telefonní kontakt. Dále napište jméno hráče, se kterým byste rádi hráli, případně další varianty.

  • Jaké bude složení jednotlivých týmů?

Podle počtu zájemců namixujeme týmy z hráčů a fanoušků. O přidělení k jednotlivým hráčům bude rozhodovat dřívější registrace, nemůžeme všem garantovat, že budou hrát s hráčem, kterého si vyberou. Složení týmů a program turnaje bude účastníkům zaslán do e-mailu den před konáním akce.

  • Jak bude turnaj probíhat?

Turnaj se uskuteční na kurtech za sportovní halou v Edenu, sraz registrovaných hráčů bude v 16:50, aby mohl turnaj v 17:00 odstartovat. Podle počtu účastníků budou týmy rozděleny do skupin. Registrace a vstup na akci je zdarma, připraveno bude občerstvení a věcné ceny pro nejlepší týmy.

Pokud se nebudete chtít turnaje aktivně zúčastnit, budeme rádi, když přesto dorazíte a podpoříte své oblíbené hráče. Těšíme se na vás!

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více