Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
28.1.2024

Junioři prodloužili domácí neporazitelnost na čtyři měsíce

32. kolo, neděle 28.1.2024, Slavia - Třemošná
Slavia
4:1
0:0, 2:0, 2:1
Třemošná

Branky

Slavia

25. Krums (Vašíček, Málek), 31. Hasman (Skalský, V. Štípek), 55. Vašíček (Hron, Sander), 59. Vašíček (Hron, Kříženecký)

Třemošná

46. Bláha (Fábera, Krasanovský)

Statistiky

Rozhodčí: Horažďovský – Bernard, Kučera
Vyloučení: 5:4
Využití: 1:1

V oslabení: 0:0
Diváci: 31

Sestavy

Slavia

Tesař – Brotánek, Klíma, Hron, Málek, Hubinka – Hasman, Sander, Vosmík, V. Štípek, Skalský, Hlavička, Krums, Vašíček, R. Štípek, Grešl, Polák, Filip, Janoušek, Kříženecký.

Třemošná

Ženíšek – Holubec, Bláha, Čarda, Malý, Skala, Tran Le, Hnát – Pluhař, Reiser, Routa, Krasanovský, Beníšek, Fábera, Sieger, Albrecht, Kaiser.

Naposledy na konci září slávističtí junioři prohráli na domácím ledě. Neporazitelnost prodloužili i v nedělním utkání proti Třemošné, proti které v závěru udrželi vedení a nakonec vyhráli 4:1. Dvakrát skóroval Martin Vašíček.

Když junioři Slavie ve čtvrtek 28. září dali osm gólů Chrudimi, nemohli tušit, že před vlastními fanoušky nezaváhají další minimálně čtyři měsíce. I v zápase v neděli 28. ledna totiž v Edenu zvítězili a zapsali tak třinácté domácí vítězství v řadě.

V poslední době přitom junioři na své poměry v letošní sezóně museli skousnout i porážky. Přesněji tedy pouze dvě – nejprve tu v polovině ledna ve Vsetíně a pak v minulém kole v Chomutově. Tentokrát ale červenobílí kráčili jasně za výhrou.

Do vedení je ve 25. minutě poslal Ernests Krums, téměř v polovině utkání pak využil přesilovou hru Dominik Hasman. Třemošná odpověděla ve po pěti minutách třetí třetiny, za domácí ale v 55. minutě kontroval Martin Vašíček, který pak ještě v čase 58:18 uzavíral skóre na 4:1 trefou do prázdné klece.

Znovu ve hře budou junioři ve čtvrtek proti Kladnu, před reprezentační pauzou se pak představí ještě doma s Technikou Brno a 7. února dalším duelem s Třemošnou.

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
A-TÝM 9.5.2024

Perspektivní obránce Fabien Kočí další posilou Slavie

Nejmladší z předsezonních posil je jedenadvacetiletý obránce Fabien Kočí, jenž přichází do Edenu z Jihlavy, kde ukázal v posledních dvou letech svůj potenciál. Od nové sezony ho bude rozvíjet v ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 9.5.2024

Vzniklo Sdružení prvoligových klubů, Slavia má zastoupení v představenstvu

Sdružení prvoligových klubů ledního hokeje je v činnosti od začátku května a jeho cílem je sportovní, finanční i mediální rozvoj I. ligy ČR za vzájemné spolupráce všech prvoligových klubů a Českého ...

Číst více
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více