Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
7. dubna 2004

Informace o vstupenkách na případné šesté finálové utkání

P r a h a - V případě, že se bude hrát šesté utkání finálové série play off HC Slavia Praha – HC Hamé Zlín, předprodej vstupenek na on line terminálech akciové společnosti SAZKA začne v pátek 9. dubna 2004. Centrální systém bude spuštěn v 5:00 hodin ráno, přičemž zahájení prodeje se bude řídit pracovní dobou, která je v příslušné provozovně obvyklá. O osudu šestého utkání rozhodne souboj, který se hraje ve čtvrtek 8. dubna 2004 ve Zlíně.

Vstupenky se budou prodávat ve třech cenových kategoriích – 500,- Kč, 300,- Kč a 100,- Kč. Za 500,- Kč se budou prodávat sedadla ve spodní části hlediště a v dolních řadách horní části tribun, za 300,- Kč místa v nejvyšších sektorech arény a za 100,- Kč vstupenky pro členy fan klubu a držitele průkazů ZTP. Pro prodej platí stejná pravidla jako při prvních dvou utkáních v SAZKA ARENĚ, takže každý zájemce si může koupit maximálně 5 vstupenek.

Celková kapacita SAZKA ARENY je 17.000 míst, z toho více než 2.000 sedadel nebude v prodeji, protože zatím nebyla instalována nebo jsou zabrána pro technické blokace (reklamy, televizní kamery…). V případě, že budou zbývající sedadla do pátku 9.4.2004 namontována, sníží se počet sedadel pro technické blokace cca o polovinu a zbývající vstupenky budou uvolněny do prodeje. Ze zbývající kapacity je 3.100 vstupenek určeno pro majitele skyboxů a klubových sedadel, 3.500 vstupenek bude distribuovat HC Slavia Praha a zbývající část, tj. 8.400 lístků, bude v prodeji v síti SAZKA. Vstupenky, jejichž prodej a distribuci zajišťuje HC Slavia Praha, jsou určeny pro majitele permanentek, členy fan klubu, hráče, členy mládežnických týmů a zaměstnance, hráče a fanoušky hostujícího klubu, sponzory, vozíčkáře a jejich doprovod, novináře a fotoreportéry.

Cena vstupenek byla upravena z důvodu velkého zájmu diváků o finálová utkání v nové SAZKA Areně. Nově stanovené ceny jsou odpovídající vrcholu sezony ELH v novém krásném prostředí světové úrovně. Pořadatelé a akciová společnost SAZKA přesto upozorňují, že vzhledem k poptávce a počtu terminálů, kterých se v České republice nachází více než 7000, je možné očekávat, že stejně jako v případě prvních dvou zápasů budou vstupenky vyprodány ve velmi krátké době a na řadu zájemců se s velkou pravděpodobností bohužel nedostane.

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více