Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
21. února 2007

Informace o vstupenkách na čtvrtfinále a překvapivém doplnění kádru Slavie

Posedmé v řadě postoupila Slavia do play-off, v tom letošním se ve čtvrtfinále utká s HC Mountfield. První dva zápasy se hrají o víkendu 3. a 4. března v Českých Budějovích, v Sazka Areně se bude hrát ve středu 7. a ve čtvrtek 8. března. Ceny vstupenek už jsou stanoveny, začátky zápasů ani termín prodeje zatím nikoliv.

"Proti loňskému roku zůstávají ceny vstupenek pro členy fanklubu, děti do 130 cm a sektory ve 4. patře stejné, jako v základní části," oznámil obchodní manažer Slavie Mgr. Ladislav Blažek první, nikoliv však poslední příjemnou zprávu týkající se čtvrtfinále. Členové fanklubu Slavie tak do sektorů 106 a 107 zaplatí obvyklých 90 Kč, vstupenky pro děti do 130 cm budou v prodeji za 20 Kč a místa ve 4. patře budou stát 140 Kč.

Horní části hlediště se týká druhá příjemná zpráva. "Mimo jiné na základě žádostí fanoušků jsme se oproti dřívějším zvyklostem rozhodli otevřít čtvrté patro už od prvního dne předprodeje. V prodeji budou vstupenky zatím na obě dlouhé protilehlé strany, tedy ty atraktivnější sektory. Podle potřeby poté budou uvolněny do prodeje i zbylé sektory."

Cena vstupenek na rovnou stranu dolní části hlediště byla zvýšena o 50 korun na 300 Kč, cena vstupenek do oblouků o 40 korun na 210 Kč a cena vstupenek do exkluzivní první řady u mantinelu o 100 korun na 590 Kč.

Prodej vstupenek začne v první polovině příštího týdne (tedy mezi 26. a 28. únorem), informace o termínech předprodeje a o termínu přednostního nákupu vstupenek pro držitele permanentek oznámíme ihned poté, kdy dojde ke konečné dohodě mezi HC Slavia Praha a prodejcem vstupenek Sazka, a.s.

Zápasy play-off mají jednotný začátek 17:00, tato hodina je ale pro pražské diváky velmi brzká. "V pátek budeme jednat s Českou televizí o možnosti přesunout začátek zápasu alespoň na 18:00," prozradil obchodní manažer Slavie. O výsledku jednání vás budeme též informovat.

A ještě jednu zajímavou informaci má Ladislav Blažek pro hokejové fanoušky, která se netýká vstupenek, ale překvapivého posílení kádru Slavie "Zítra necháme zapsat na soupisku trenéra Vladimíra Růžičku," prozradil šokující informaci. "Navrhli jsme to na jednání majitelů Slavie v dobré náladě po postupu do play-off ze šestého místa." V hlasování bylo devět majitelů pro, sám Vladimír Růžička se hlasování zdržel. Česká hokejová legenda, která ve Slavii působí již 14. sezónu, z toho sedm jako hráč a sedm jako trenér a manažer, by mohla naskočit do případných samostatných nájezdů. Růžička zakončil hráčskou kariéru 4. března 2000 proti mateřskému Litvínovu, zatím poslední branku své hráčské kariéry vstřelil 21. listopadu 1999 proti Pardubicím z trestného střílení. "Skutečně to není žert, Vláďa Růžička začíná tento týden nájezdy trénovat," doplnil na závěr Ladislav Blažek. Jeho návrat do branky Slavie se (zatím) nepředpokládá.

» Související články: Profil Vladimíra Růžičky | Exhibiční rozlučka Vladimíra Růžičky

Autor Radek Vokál
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více