Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
7. září 2009

HC Slavia Praha na Facebooku

Ano, stalo se to, co mnozí možná očekávali. Facebookovská mánie zasáhla i naši redakci a váš oblíbený tým v sešívaných dresech. Pokud máte profil na této v současnosti asi nejrozšířenější sociální síti, neváhejte a staňte se fanouškem na oficiální slávistické facebookovské stránce. Čeká vás mnoho zajímavého.

Každý z vás už určitě slyšel o internetovém fenoménu současnosti, sociální síti zvané Facebook. Říká se, že mu každý dříve nebo později podlehne. Něco takového se stalo i redakci HC Slavia Praha, která se rozhodla vytvořit hokejistům hájící červenobílé barvy tzv. oficiální stránku, která je určena pro fanoušky hokejistů Slavie. Pokud čtete tyto řádky, tak předpokládáme, že jste příznivci Pražanů a tak máte jedinečnou příležitost vyjádřit svou fanouškovskou příslušnost. Neváhejte a připojte se také a společně vytvořme nejsilnější extraligovou komunitu na Facebooku.

Jak se stát fanouškem HC Slavia Praha na Facebooku?

Prvním předpokladem je mít vytvořen vlastní profil a být přihlášen. Poté stačí kliknout na odkaz, pomocí kterého se dostanete přímo na výše zmiňovanou stánku. Poté už stačí jen kliknout na tlačítko „Stát se fanouškem“ a je to! Na našich stránkách by v budoucnu měl být reklamní banner, který vás také velice jednoduše dovede na onu oficiální fanouškovskou stránku.

Co vás tam čeká?

Mimo jiné pro vás chystáme soutěže o zajímavé ceny, budete zde moct přidávat vlastní fotografie a videa nejlépe se slávistickou tematikou, které pak každý bude mít možnost zhlédnout. Naše redakce, jakožto správce stránky, sem bude vkládat zajímavé informace z kabiny a nejen odtamtud plus mnoho dalšího. Pokusíme se rovněž domluvit s některým z hráčů, aby také na tuto stránku přispíval ať už komentáři, fotografiemi nebo jakýmkoliv jiným způsobem. Máte se zkrátka, na co těšit. Ukažte, že slávisté mají nejpočetnější fanouškovskou základnu.

odkaz

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/HC-Slavia-Praha/125442223344?ref=ts
Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více