Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
8. března 2012

Slavia nastoupí proti poslední Mladé Boleslavi. Udělá krok k záchraně?

Ve 3.kole play-out se slávisté představí podruhé doma v Edenu. A bude to možná klíčový duel celé sezony. Na poslední Mladou Boleslav mají sešívaní momentálně pětibodový náskok, v případě pátečního vítězství by už odvrácení hrozby baráže vypadalo hodně nadějně. Přijďte hráče znovu podpořit a pomozte vytvořit báječnou atmosféru podobně jako při prvním utkání proti Litvínovu. A tentokrát snad už s výhrou! Zápas začíná od 18:00.

Náš soupeř – BK Mladá Boleslav

Klub založen: 1879
Trenéři: Petr Novák a Vlado Hiadlovský
Největší úspěchy: postup do extraligy (2008)
Internet: www.bkboleslav.cz
Hvězdy týmu: David Výborný, Jaroslav Balaštík, Roman Tomas

3.kolo play-out: Slavia vs. Mladá Boleslav

Slavia si zatím v play-out připsala po jedné výhře a jedné prohře. Na úvod doma v Edenu nestačila na Litvínov, ale poté zaváhání napravila a odvezla si za vítězství 3:1 všechny tři body z Karlových Varů. Potvrdila tak jen trend celé sezony, zatímco na domácím ledě je to z její strany bída, venku se mužstvu daří.

V tabulce tak mají sešívaní stále pětibodový náskok na poslední Mladou Boleslav, kterou právě v pátek přivítají na svém stadionu. A v případě výhry udělají další krok k odvrácení hrozby baráže. Vzájemná bilance zápasů v sezoně hovoří pro Slavii, která si připsala tři vítězství a jen jednou padla.

Boleslavští sice uzavírají tabulku a míří i ve svém čtvrtém roce mezi elitou do baráže, ale rozhodně se nevzdávají. Ve 2.kole play-out porazili doma Litvínov a udrželi se na dostřel rivalům ve skupině o záchranu. Pro oba týmy to bude v pátek extrémně důležitý zápas!

Výzva "kotle" - Přijďte znovu zaplnit Eden!

V prvním utkání play-out v Edenu vytvořili slávističtí fanoušci skvělou atmosféru. Jejich podporu bude tým potřebovat i proti Mladé Boleslavi. Stejně jako při prvním domácím duelu, bude i na druhém zápase společný support hokejových a fotbalových fans. Dva sporty, jeden klub, jeden kotel! A jediný cíl - vyprodat, nebo alespoň zaplnit Eden tak jako proti Litvínovu! Více čtěte v článku ZDE.

Ceny vstupenek na domácí zápasy v play-out jsou stanoveny na 100 Kč na sezení a 50 Kč. Prodej na sezení bude probíhat v pátek od 17h na pokladnách v Edenu. Vstupenky na stání jsou v prodeji ve fanshopu v rámci otevírací doby.

Držitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma, lístky si mohou vyzvedávat u slečny Havlákové ve čtvrtek od 13:00 do 16:30 a v pátek od 13:00 do 16:30.

Historická bilance Slavia vs. Mladá Boleslav

Celkem   16 zápasů   10 – 0 – 0 – 0 – 6
Doma     8 zápasů     4 – 0 – 0 – 0 – 4
Venku    8 zápasů     6 – 0 – 0 – 0 – 2

Skupina play-out

1. HC Energie Karlovy Vary  54  18 5 6 25  143:161  70
2. HC Slavia Praha          54  16 7 7 24  144:161  69
3. HC Verva Litvínov        54  15 9 4 26  143:176  67
----------------------------------------------------------
4. BK Mladá Boleslav        54  17 4 5 28  128:167  64

Poslední zápasy

K. Vary-Slavia 1:3
Slavia-Litvínov 1:2
Sparta-Slavia 2:3sn
Slavia-Vítkovice 8:1
Slavia-Liberec 5:4sn
Ml. Boleslav-Litvínov 4:3
K. Vary-Ml. Boleslav 5:4
K. Vary-Ml. Boleslav 4:2
Ml. Boleslav-Kometa 2:3
Ml. Boleslav-Plzeň 5:4p

Nejproduktivnější hráči v play-out

Michal Vondrka      3 body (2+1)
Tomáš Pospíšil      2 body (1+1)
Tomáš Micka         1 bod  (1+0)
Lukáš Pabiška       4 body (2+2)
David Výborný       3 body (0+3)
Jaroslav Balaštík   3 body (0+3)

Sestavy v minulém kole

Kopřiva - Kadlec, Valach, Kuboš, Šulc, Kolařík, Krejčík, Krejčí - Pospíšil, Dušek, Krenželok - Vondrka, T. Hertl, Tomica - Micka, V. Růžička ml., Sklenář - Žejdl, P. Jelínek, J. Doležal J. Hübl - Mozík, Čutta, Žabka, Beňovič, Drábek, Baldwin, Hay, Chaloupka - Mikulík, D. Výborný, Tomas - Balaštík, Podkonický, Goertzen - Nouza, Vrbata, Pabiška - Stieler
Autor Miroslav Votava
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více