Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
17. března 2012

V Edenu se cítím doma, prozradil Jakub Sklenář

Slavia si připsala na účet druhou výhru po návratu do Edenu, ale neměla to jednoduché. Karlovy Vary, i přestože prohrávaly 3:0, se dotáhly na rozdíl jediné branky a tímto poměrem nakonec i zápas skončil. „Asi jsme polevili v koncentraci a Vary toho využily,“ řekl Jakub Sklenář.

Když jste vedli 3:0, vypadalo to celkem pohodově. Pak se to ale zdramatizovalo. Čím to bylo?
Nevím, asi jsme polevili v koncentraci a Vary toho využily, protože mají šikovné hráče. Dvakrát se dostaly do předbrankového prostoru, my jsme tam zaváhali a daly z toho góly.

Myslíte si, že je to ve vašich hlavách? Protože minulý domácí zápas se vám stalo něco podobného...
Jeden gól jsme dostali v přesilovce, a když hrajeme přesilovku, musíme prostě myslet i na zadní vrátka.

Cítíte ten rozdíl, že tady vypadá 4000 diváků úplně jinak než v O2 Areně?
My jsme se o tom už bavili, že tady když přijde 3-4 tisíce lidí, je z toho skvělá atmosféra a je to úplně něco jiného. Ale kdyby do O2 Areny přišlo okolo 8 tisíc lidí, také by to bylo o něčem jiném.

Právě jste se v tabulce play-out dostali na první místo. Myslíte si, že už ta hrozba baráže je zažehnána?
To, že jsme první, podstatné není. Důležité je sbírat pravidelně body, udržovat si odstup od posledního místa, abychom mohli být v klidu a abychom věděli, že když jednou prohrajeme, nic hrozného se nestane. Myslím si, že když budeme hrát tak jako dneska, nemáme se čeho bát.

Kde se cítíte víc doma? Je to O2 Arena, nebo Eden?
V O2 Areně jsme odehráli hodně zápasů, nadruhou stranu v Edenu trénujeme celý rok, zatímco v O2 Areně jsme trénovali jenom párkrát. Máme tady i letní přípravu... Tím domovem je prostě Eden.

Autor Jan Salajka
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více