Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
24. září 2013

Klhůfek: Já a hvězda utkání? Hlavní jsou tři body

Vítězství nad Vítkovicemi svým dobrým výkonem podpořil i Pavel Klhůfek, který byl vyhlášen nejlepším slávistou zápasu. Centr třetí formace byl na začátku akce, která končila úvodní brankou utkání. Vedle toho patřil mezi nejaktivnější slávistické forvardy a soupeřům často zatápěl.

Pavle, třetí zápas doma, třetí výhra, jak byste to zhodnotil?
Tak my jsme rádi, že se nám takhle daří a že Domino chytá výborně. Vyhráváme na dva góly a těší nás, že to takhle vychází. Snažíme se bodovat každý zápas. Tím, že jsme dneska udělali tři body, tak jsme naprosto spokojení.

Zmínil jste Dominika Furcha. Je pro vás asi velká opora, když víte, že vás vzadu kdykoliv podrží, i když dojde k nějaké chybě...
Samozřejmě, Dominik má úžasnou formu a my všichni doufáme, že si ji udrží co nejdéle. Ono se hraje pochopitelně trochu jinak, když máte gólmana, na kterého se můžete spolehnout, a víte, že když se bude něco dít, tak to vzadu podrží.

Dnes jste byl zvolen nejlepším hráčem zápasu. Jak byste ohodnotil svůj výkon v dnešním zápase?
Měl jsem tam nějaké šance a mohl jsem dát i gól, ale já jsem hlavně rád, že jsme vyhráli a že jsme naplno bodovali. Využili jsme toho, že jsme vedli 2:0, a přestože se soupeři podařilo snížit, tak jsme to udrželi. To že jsem hvězda utkání a že jsem měl asistenci, to už je navíc, hlavní jsou ty tři body.

Máte za sebou tři zápasy doma. Který byl podle vás nejtěžší?
Nemyslím si, že by tam byl nějaký lehký. Všechny ty zápasy byly odlišné. Soustředili jsme se vždy hlavně na obranu. Do útoku jsme chodili spíš sporadicky, ale kdykoliv jsme tam šli, tak z toho byla nějaká šance. Snažili jsme se hodně hrát na protiútoky a pak se tlačit do brány.

Příští zápas vás čeká v pátek v Chomutově, který dostal od Třince šest gólů. Dostaví se zápas, kde soupeře výrazně přestřílíte?
Tak my hrajeme hlavně z obrany, ale stát se může cokoliv. Můžeme dát šest gólů, můžeme dát jen jeden, ale pro nás je nejdůležitější, abychom vyhráli a brali tři body.

Autor Michal Borovan
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více