Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
22. dubna 2020

Hokej.cz vybral TOP 100 hráčů sezony. Čtyři slávisté mezi třiceti nejlepšími!

V žebříčku 100 nejlepších hráčů uplynulé sezony Chance ligy se umístilo šest sešívaných hokejistů - čtyři útočníci, obránce Novák a brankář Michajlov. Nejlepším slávistou byl Tomáš Šmerha, kterému hokej.cz přisoudil 6. místo.

Žebříček hráčů sestavoval web hokej.cz po konzultacích s desítkami lidí, kteří se pohybují kolem Chance ligy.

Tomáš Šmerha, Petr Vampola, Jan Novák, Filip Kuťák - tihle všichni se vešli mezi nejlepších třicet. Kromě suverénních Českých Budějovic nemá žádný jiný klub mezi elitní třicítkou víc hráčů než slávisté, se čtyřmi hráči na tom jsou stejně ještě Litoměřice.

„Někdo třeba tvrdí, že tyhle ankety moc nesleduje, podle mě ale kecá. Já to sledoval od začátku a každý den si říkal, že už padlo tolikáté a tolikáté místo, že zkusím padesát, pak čtyřicet, třicet… Nakonec to vyšlo na 26. místo, což je pro mě skvělé,“ pochvaluje si slávistický kapitán Jan Novák, který byl třetím nejlepším slávistou.

„Jsem moc rád, že na mě v tomhle žebříčku nezapomněli a moc si toho vážím. Je to pro mě dobrá vizitka. Navíc je moc fajn se ráno vzbudit, kouknout na internet a tohle si přečíst. Jsem rád, že mě odborníci i fanoušci pořád berou a jsem za to vděčný,“ říká zkušený jedenačtyřicetiletý bek.

Slávisté v žebříčku:
6. Tomáš Šmerha
20. Petr Vampola
26. Jan Novák
30. Filip Kuťák
66. Martin Michajlov
74. Daniel Vrdlovec

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více