21. září
Slavia Jihlava
15:00
23. září
Frýdek-Místek Slavia
18:00
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
15. září 2024

Informace k prodeji vstupenek a vyzvednutí permanentních karet

Maxa liga startuje. Slávisté se poprvé představí před vlastními fanoušky ve středu proti Přerovu, v sobotu pak hostí Jihlavu, vstupenky na zářijová domácí utkání jsou v prodeji online na našem webu. V článku najdete také informace pro permanentkáře k vyzvedávání plastových karet.

Vstupenky v prodeji!

Využijte ONLINE PRODEJE přímo na našem webu. Pokud si zakoupíte vstupenku alespoň den před zápasem, získáte 20 Kč slevu oproti nákupu přímo v den utkání.

V zápasový den můžete využít kromě nákupu online také pokladen zimního stadionu Eden, které otevírají vždy dvě hodiny před začátkem utkání.


Ceny vstupenek pro sezonu 2024/25

Kategorie

Alespoň 1 den před zápasem

V den zápasu

Sezení

160 Kč

180 Kč

Stání

110 Kč

130 Kč

Děti do 140cm - sezení, stání

50 Kč

70 Kč


Informace pro permanentkáře

Fanoušky, kteří si při nákupu permanentky zvolili plastovou kartu, a jejichž karty jsou již připraveny, budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu s pokyny k jejímu vyzvednutí (před utkáním u vrátnice zimního stadionu). Ostatní mohou prozatím využít QR kód z e-mailu, a jakmile bude karta k dispozici, budeme je rovněž kontaktovat. Dotazy k permanentním vstupenkám směřujte na e-mail vmzourkova@hc-slavia.cz.

Kalendář zápasů v mobilu!

Přidejte si náš kalendář do mobilu či PC a nenechte si ujít žádný zápas. Díky automatickým aktualizacím se případné změny v termínové listině projeví i na vašem zařízení.

K odebíranému kalendáři se přihlásíte jednoduše! Přejděte na mobilu nebo na PC do sekce ZÁPASY na našem webu a nad tabulkou s přehledem utkání si jedním kliknutím přidejte kalendář do vašeho zařízení, ať už využíváte Google kalendář (android apod.), zařízení Apple či Outlook.

V případě, že jste se přihlásil k odebíranému Google kalendáři již v minulosti a máte povolené aktualizace, zápasy na novou sezonu se vám v něm zobrazí automaticky. U kalendáře Apple/Outlook je potřeba přidat každou sezonu, případně i přípravné zápasy, zvlášť.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - VIDEO 18.9.2024

První zápas? Začátky jsou vždycky nervózní, říká Šťovíček

Slavia po odloženém utkání ve Zlíně odehrála první zápas Maxa ligy v Edenu. Ačkoliv slávisty poslal Martin Šťovíček do vedení 2:1, nakonec na Přerov nestačili a padli 2:4. „Věděli jsme, že rozhodne, ...

Přehrát video
ZÁPASY 18.9.2024

Slávisté po vyrovnaném boji s Přerovem těsně padli

Slávisté na úvod sezóny body nezapsali. Ve vyrovnaném souboji sice nad Zubry vedli a měli i střeleckou převahu, Přerov ale dokázal vyrovnat a v závěrečné periodě strhl vítězství na svou stranu - 2:4. ...

Číst více
A-TÝM 18.9.2024

Na střídavé starty přichází obránce David Bernad

Slavia může využít v rámci střídavých startů obránce Davida Bernada z Mladé Boleslavi. Třicetiletý hokejista s více než třemi sty extraligovými starty by si měl odbýt svoji premiéru už ve středu v ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 14.9.2024

Dorost loupil v Plzni a veze si tři body za vítězství nad Wolves

Dorostenci na ledě Pilsen Wolves předvedli dobrý vstup do zápasu, který jim nakonec zajistil tři body. Domácí sice ve druhé polovině duelu začali Pražanů dotahovat, na vyrovnání se ale nezmohli. ...

Číst více