Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
19. července 2021

Junioři poprvé po pauze vyjeli na led, za týden je čeká první prověrka

Nejstarší mládežnická kategorie jako první zahájila přípravu na ledě před novou sezonou. První trénink absolvovali junioři všichni najednou, v dalších dnech budou převážně rozděleni na dvě skupiny. První přípravný zápas je pak naplánovaný na úterý 27. července, kdy se slávisté představí na ledě Sparty.

Na prvním tréninku po pauze se trenérům Pavlu Rohlíkovi a Petru Mackovi sešel téměř kompletní kádr, chyběli jen reprezentanti do 18 let a několik dalších hráčů, kteří ještě doléčují zranění.

V prvním týdnu přípravy čeká juniory náročný program, kromě středy budou mít pokaždé dva tréninky za den. Zaměřeny budou převážně na kondici a bruslení.

Po týdnu náročných tréninků čeká slávisty i první prověrka v úterý 27. července. Tou bude derby se Spartou, se kterou se v přípravě junioři potkají ještě jednou. O tři dny později bude následovat i duel na ledě Mladé Boleslavi.

Celkově mají slávisté v programu zatím deset přípravných zápasů, v řešení jsou však ještě další dvě utkání na přelomu srpna a září. O přesných termínech a soupeřích budeme brzy informovat.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více