Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
11. září 2020

Na měsíční hostování přichází Michael Gaspar z Hradce

Defenzivní řady Slavie rozšíří dvacetiletý obránce Michael Gaspar. Letňanský odchovanec sbíral v loňské sezoně první extraligové zkušenosti v dresu Hradce Králové, ve druhé nejvyšší soutěži hostoval v posledních třech letech v Litoměřicích.

„Michael je mladý perspektivní bek, který prošel mládežnickými nároďáky, očekáváme, že bude pro naši defenzivu přínosem. S Hradcem jsme se domluvili zatím na měsíčním hostování,“ přibližuje sportovní manažer Jiří Veber.

Gaspar naskočil v extralize do 19 utkání, v nichž vstřelil dva góly a přidal jednu asistenci. V Chance lize má mladý bek odehráno 66 utkání s bilancí čtyř branek a patnácti nahrávek.

„V první řadě jsem rád, že můžu být právě ve Slavii. Jsem z Prahy a už jako malý jsem do Edenu chodil. A doufám, že klukům pomůžu k co nejlepším výsledkům,” říká ke svému příchodu Gaspar.

K prvnímu zápasu v dresu Slavie by měl naskočit už v pondělí, kdy Slavia přivítá v prvním kole Chance ligy Ústí nad Labem. Vstupenky jsou v prodeji ONLINE nebo před zápasem na pokladnách.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více