Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
25. září 2020

Opět proti nováčkovi! Slavia vyzve Vrchlabí

Slavia vyzve po vítězství v Šumperku dalšího nováčka soutěže. Do Edenu přijede Vrchlabí, které kvůli karanténním opatřením prozatím neodehrálo jediný zápas. Slávisté budou chtít navázat na tři triumfy v řadě, krkonošský celek chce v premiéře uspět podobně jako se mu to povedlo v Edenu v přípravě.

Slávisté po dvou úvodních prohrách najeli na vítěznou vlnu a postupně srazili Kladno, Sokolov i Šumperk. Naposled Drakům nasázeli čtyři branky a sami žádnou neinkasovali. Teď před nimi leží další výzva. Do Edenu dorazí nováček soutěže z Vrchlabí.

Krkonošský celek do soutěžního zápas letos ještě nezasáhl, kvůli karanténním opatřením musel své zápasy odložit. Premiéru v Chance lize tak zažije právě na vršovickém ledě.

Přípravu začali Vrchlabští výborně. Podkrkonošský celek porazil dvakrát Benátky se skvělým skóre 7:0 a poradil si i se Šumperkem (7:2 a 4:0). Pak přišla šňůra porážek – s Ústím nad Labem, Litoměřicemi a Slavií. S ní nováček Chance ligy prohrál těsně 1:2.

Závěr série přátelských zápasů ale byl úspěšný. Vrchlabí vyrazilo do Prahy, kde opět změřilo síly s červenobílým celkem. Tentokrát Stadion urval trium 1:0. Vzájemná bilance je tak prozatím vyrovnaná. Kdo ji přikloní na svou stranu?

V průběhu léta chtělo být Vrchlabí na soutěž co nejlépe připraveno, a tak začalo ve velkém posilovat kádr. Největší přestupovou bombou se stal osmatřicetiletý útočník Tomáš Nouza. Zkušený forvard absolvoval poslední tři sezony v prvoligovém Prostějově, předtím oblékal dres extraligové Mladé Boleslavi nebo Českých Budějovic. K týmu se připojili také útočník Martin Heřman, který v minulé sezoně působil v Plzni, nebo Matouš Kratochvil.

Nováček z brány Krkonoš nezapomněl ani na pevnou obranu, proto přivedl zkušeného šestatřicetiletého beka Tomáše Linharta, jenž v poslední sezoně hájil barvy Hradce Králové. Ve sbírce má ale i extraligový titul z roku 2005, který získal s Pardubicemi. K Linhartovi se přidal také vrchlabský odchovanec Ondřej Chrtek. Ten s hokejem sice začínal v Podkrkonoší, ale od mladšího dorostu hrál za Bílé t Tygry. Později nastupoval v prvoligových Benátkách. Obranu ještě doplnil zkušený David Kajínek. Na druhou stranu klub přišel na startu soutěže o beka Marka Voženílka, jenž zamířil do Ústí.

Zatímco Slavia už je rozehraná, Vrchlabí naopak vůbec. Jak se na týmu projeví nucená pauza? To bude jasné v sobotu vpodvečer. Úvodní buly bude vhozeno už v 16:00.

Informace ke vstupenkám

Vstupenky na sobotní utkání proti Vrchlabí (26.9., 16:00) jsou v prodeji ONLINE nebo v den zápasu na místě. Pokladny budou otevřeny dvě hodiny před zápasem, ale fanouškům doporučujeme, aby využili předprodeje přes internet.

V Edenu mohou být opět obsazena pouze místa na sezení. Níže naleznete plánek stadionu, který je rozdělen na dvě zóny. Každá má svůj vlastní vstup a fanoušci mezi nimi nebudou mít možnost přecházet. Pro hosty je určen sektor A.

Fanoušci, kteří si zakoupili permanentku na stání, si mohou na následující zápas vyzvednout vstupenku na sezení do sektoru E (ten bude určen výhradně pro fanklub a domácí fanoušky) prostřednictvím tohoto odkazu.

Pro fanoušky, kteří mají zakoupenou permanentku na sezení, se nic nemění a sedají si na své místo.

V celém prostoru stadionu platí povinné zakrytí úst a nosu rouškou.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video