Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
28. října 2021

Pokud budeme hrát jednoduše, tak můžeme znovu uspět, hlásí Všetečka

Robin Všetečka se na středeční výhře proti Prostějovu podílel gólem, kterým otevřel skóre zápasu. Jedenadvacetiletý útočník věří, že vítězství pomůže týmu se vrátit zpět na vítěznou vlnu. „Následující zápasy nebudou určitě jednoduché, ale myslím, že nám vítězství pomůže,“ říká.

Jak bys zápas proti Prostějovu zhodnotil?
Už minulý zápas proti Sokolovu, který jsme vyhráli, nás hodně posunul. První třetinu jsme nebyli úplně nejlepší na puku, což se nám od druhé třetiny podařilo zlepšit a hráče Prostějova už jsme k ničemu nepustili. Jsem rád, že jsme to urvali.

V čem jste byli lepší než soupeř, že jste zápas dovedli do vítězného konce?
Myslím si, že jsme nedělali téměř žádné chyby na modrých čarách, hráli jsme jednoduše. Jestli budeme takhle hrát dál, tak můžeme uspět i v dalších zápasech.

Na výhře ses podílel gólem, který padl hned ve čtvrté minutě zápasu. Jak situace vznikla?
Vím, že tam nějak vypadnul kotouč a Lotar (Tomáš Knotek) mi to skvěle nahrál do samostatného úniku, já jsem ujel, naznačil jsem střelu a dal jsem gól. Takže výborná akce a rozhodně velký dík Lotarovi.

V zápase byla k vidění řada samostatných úniků. Zkoušíte je nějak speciálně?
To si nemyslím, hodně to vyplývá ze hry. Když si to jejich obránci nepohlídají, tak to samozřejmě zkoušíme, ale nějak speciálně to netrénujeme.

V brance vás znovu podržel skvělý Roman Málek, který chytil 26 z 27 střel. Co říkáš na jeho výkon?
Potvrdil výborný výkon ze Sokolova a ukázal, že na to má a že mu v příštích zápasech můžeme věřit a opřít se o něj.

Po čtyřech prohraných domácích zápasech přichází cenný skalp třetího celku tabulky. Myslíš, že se od tohoto zápasu můžete odrazit zpět na vítěznou vlnu?
Já v to doufám, vlastně celý tým. Následující zápasy nebudou určitě jednoduché, ale myslím, že nám vítězství pomůže a přál bych si další.

Příští zápas zamíříte do Ústí nad Labem. Co musíte do zápasu ještě zlepšit?
První třetiny nejsou z naší strany nejlepší, ale jak už jsem zmiňoval, pokud budeme hrát jednoduše, nebudeme ztrácet puky na modrých čarách a v útočném pásmu, tak můžeme znovu uspět.

Autor Tomáš Fic
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více