Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
2. října 2020

Preview mládeže: Juniory čeká moravský dvojboj

Junioři se poměří nejprve v pátek se čtvrtým Havířovem, a následně v sobotu s Třincem z chvostu tabulky. Deváťáci a sedmáci poměří svoje síly s PZ Kladno. Osmá a šestá třída pak s Kobrou Praha.

Junioři

Velice úrodný týden má za sebou juniorka, která nasbírala ve třech venkovních utkáních sedm bodů. Slávisté na to budou chtít navázat hned při dalším víkendu. Nejprve přivítají sešívaní junioři v pátek od 17:45 v Edenu Havířov. O den později přijedou do Vršovic třinečtí Oceláři, se kterými se svěřenci trenéra Jiřího Vebera poměří od 15:00.

Dorost

Dvojici utkání měl mít před sebou také dorost. Parta trenérů Ladislava Slížka a Milana Antoše zavítá ve čtvrtek do Tábora. Druhé utkání měli sehrát dorostenci o víkendu, avšak vinou nákazy v týmu Dynama je utkání odloženo.

9. třída

Devátou třídu čeká o víkendu pouze jedno utkání. Devítka se bude snažit navázat na výhry s Plzní a se Spartou. Neporazitelnost se bude snažit udržet družina trenéra Kucharčíka v Edenu v zápase proti PZ Kladno. Úvodní buly je naplánováno na 13:15.

8. třída

Osmáci začali novou sezonu tak, jak skončili tu minulou. Úspěšný ročník trenéra Tejrala znovu úřadoval a deklasoval PZ Kladno. V sobotu budou chtít osmáci přidat další triumf. V cestě bude stát Kobra Praha a utkání odstartuje ve 12:00 na ledě v pražském Edenu.

7. třída

Sedmička má za sebou úspěšné derby se Spartou. Na kontě má poté ještě po jedné výhře, remíze a prohře. Další zápas odehrají sedmáci na domácí ledové ploše. Do pražského Edenu dorazí PZ Kladno a utkání začíná v 11:15

6. třída

Podobně dobrý vstup do sezony jako osmáci měli i šesťáci, kteří si s chutí zastříleli proti kladenskému celku. Další zápas ale zřejmě bude složitější. Šestá třída se utká s celkem HC Kobra Praha. Hokejisté ročníku 2009 budou v sobotu od 10:00 připraveni vyrazit za dalšími dobrými výkony a vítězstvím.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více