Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
2. dubna 2023

Sedmáci vezou z turnaje v Linköpingu zlaté medaile

Hokejisté sedmé třídy ovládli turnaj Stangebro Cup v Linköpingu. Kromě turnaje odehráli ve Švédsku tři přátelské zápasy a za celý trip nebyli ani jednou poraženi. Vrcholem byl zisk zlatých medailí.

Úterý 28.3., Slavia - Rögle BK 2:2
Svěřenci trenérů Davida Kuny a Petra Tejrala se v prvním utkání na jejich tripu utkali na domácím stadionu Rögle BK, který hraje nejvyšší švédskou Elitserien, se stejně starým výběrem domácího týmu a uhráli s ním remízu 2:2. Švédové dvakrát vedli, slávistům se ale povedlo pokaždé vyrovnat, o branky se postarali Dominik Flossmann a Nikolas Mikeš.



Středa 29.3., Slavia - West Coast Hockey Select 9:1, Slavia - Meijer Hockey Clinics 5:0
Ve středu se slávisté přesunuli do Jönköpingu, kde odehráli dvě utkání. Výhru 9:1 proti týmu West Coast Hockey Select řídil Adam Hlaváček, který vstřelil čtyři branky, o další trefy se pak postarali Keller, Stolz, Vostarek, Kucer a Macháček.

Ve druhém utkání porazili po výborném výkonu Meijer Hockey Clinics 5:0. Dva góly tentokrát vstřelil Matyáš Kucer, prosadili se i Hlaváček, Keller a Hošek. Po celkem třech přípravných utkáních čekala slávisty cesta na turnaj Stangebro Cup.



Pátek 31.3., Slavia - Linköping 5:2, Slavia - Farsta FOC 11:0
Sedmáci vstoupili do turnaje v Linköpingu výhrou nad domácím týmem 5:2. Slávisté sice v utkání dvakrát prohrávali, po vyrovnané první polovině rozhodlo jedno střídání, ve kterém dal Adam Hlaváček dvě branky. O další se postarali Keller, Flossmann a Isaev.

Ve druhém utkání pak svěřenci Davida Kuny a Petra Tejrala smetli Farstu jednoznačně 11:0. Tři góly dal tentokrát Maxim Isaev, po dvou trefách přidali Hlaváček a Keller, jednou se prosadili Adamec, Pavel, Hošek a Mikeš.



Sobota 1.4., Slavia - HV 71 11:3, Slavia - Västeras IK 12:0, Slavia - IF Troja-Ljungby 4:2
Slávisté pokračovali ve výborných výkonech i ve druhém dni turnaje. V sobotu ráno si nejprve poradili s HV 71 vysoko 11:3, kdy se opět blýskl Adam Hlaváček, který skóroval čtyřikrát. Dvě branky zaznamenali Hošek a Adamec, další přidali Lokvenc, Mikeš a Kucer.

Ve druhém utkání rozstříleli Västeras 12:0 (Branky: 2x Hlaváček, 2x Flossmann, Adamec, Kucer, Hošek, Vostarek, Keller, V. Oplt, Mikeš, Isaev) a v posledním zápase skupiny v nejtěžším utkání porazili Troju-Ljungby 4:2, kdy v závěru strhli vítězství na svoji stranu z dorážky Hošek a po hezky sehrané situaci 2 na 1 Flossmann. Předtím skórovali Macháček a Hlaváček. Slávisté ze skupiny z prvního místa.



Neděle 2.4.
Čtvrtfinále: Slavia - Linköping Vit 10:0

Nedělní program zahájili sešívaní drtivým vítězstvím nad druhým týmem Linköpingu. Na výhře 10:0 se hattrickem podílel Ondřej Oplt, dva góly vstřelili Isaev, Flossmann a Hlaváček a jednu trefu zaznamenal Hošek.

Semifinále: Slavia - Flemingsbergs IK 10:2
Také v semifinále nastříleli slávisté svému soupeři deset branek. Tentokrát zaznamel hattrick Adam Hlaváček, dvakrát se trefili Ondřej Oplt, Hošek a Kucer a jednou Isaev.

Finále: Slavia - IK Sätra 5:2
Ve finále se potkaly dva v turnaji neporažené týmy a slávisté v něm svého švédského soupeře udolali 5:2. O branky se postarali Vostárek, Hlaváček, Ondřej Oplt, Hošek a Flossmann. Cenu pro nejlepšího hráče týmu získal Adam Hlaváček, který získal podepsaný švédský dres.



Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více