Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
21. února 2020

Sešívaná sobota je tady! Fotbal, hokej a vstupenky zdarma

Sešívaná sobota je opět tady! V sobotu 22. února hostí fotbalisté od 14:30 Opavu, o dvě a půl hodiny později pak bude vhozeno úvodní buly hokejového zápasu Slavia - Havířov. Pro fotbalové fanoušky je vstup na hokej zdarma, hokejoví permanentkáři mohou naopak získat zdarma vstupenku na fotbal!

Slavia bojuje o co nejlepší umístění pro play-off a o další body se chtějí sešívaní hokejisté poprat s naplněným Edenem v zádech. Nenechte si ujít sešívanou sobotu a přijďte podpořit oba slávistické týmy za jedno odpoledne!

Vstupenky zdarma - pro fotbalové fanoušky na hokej, pro hokejové permanentkáře na fotbal

Na hokejový zápas Slavia - Havířov (17:00) může přijít zdarma každý fanoušek, který předloží fotbalovou permanentku nebo vstupenku ze zápasu Slavia - Opava (neplatí pro vstupenky do sektoru hostů - 119, 120, 121) u hlavního vstupu na zimní stadion.

Na fotbalové utkání Slavia - Opava (14:30) mohou získat vstupenku zdarma všichni hokejoví permanentkáři. Pokud o ni máte zájem, stačí poslat z e-mailu, který jste uvedli při nákupu, kód vaší permanentky na pmickova@hc-slavia.cz a obratem vám vstupenku zašleme (poslední požadavky vyřídíme v sobotu ve 12:00).

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více