Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
29. září 2020

Slavia hostí Přerov! Natáhnou sešívaní sérii výher?

Slávisté po úvodní prohře s Ústím nepoznali hořkost porážky a postupně se vydrápali až na 5. příčku tabulky, kde mají navíc o jeden odehraný zápas méně než soupeři nad nimi. Zubři poslední dvě kola ze zdravotních důvodů vynechali. Jak se oběma týmům ve vzájemné bitvě povede?

7. kolo Chance ligy: HC Slavia Praha vs. HC ZUBR Přerov

Porovnání týmů
5. místo (10 b.)
Tabulka
14. místo (4 b.)
16:10
Skóre
7:6
Petr Vampola (2+4)
Lídr bodování
Roman Pšurný (3+0)
Tomáš Šmerha (3 góly)
Nejlepší střelec
Roman Pšurný (3 góly)
Jan Novák (0+2)
Nejproduktivnější obránce
Josef Hrabal, Tomáš Dřímal (oba 0+1)
Martin Michajlov (93,51 %)
Brankáři
Daniel Huf (84,85 %)
Daniel Dvořák (97,67 %)
Slavia – Vrchlabí 4:3sn
Poslední zápas
Přerov – Vsetín 3:1

Slavia odstartovala sezonu porážkou proti ústeckému Slovanu, tu ale červenobílí napravili na Kladně, kde zvítězili 4:2. Následně si poradili i se Sokolovem, Šumperkem a Vrchlabím a natáhli vítěznou šňůru na čtyři zápasy. Teď budou chtít přidat kulatý pátý triumf.

Sešívanou letku ale nečeká vůbec nic lehkého. Do Edenu totiž dorazí Přerov. Zubrům nevyšel úvod tak, jak by si představovali. Ze zdravotních důvodů totiž museli odložit už tři duely a v nové sezoně proto zatím odehráli jen dvě utkání. Nejprve nestačili na Kolín, jemuž podlehli 4:5 v prodloužení, pak naopak porazili Vsetín, který vyprovodili výsledkem 3:1. V tabulce tak moravskému celku v současné době patří až 14. místo.

Na Slavii Přerovští opět naskočí do rozjetého vlaku a hodlají brát body. Před zářijovým startem prvoligové sezony odehráli hned devět přípravných zápasů, v nichž měli negativní bilanci tří výher a šesti porážek. Z triumfu se radovali proti Frýdku-Místku, Třinci a Prostějovu. Na druhou stranu nestačili napodruhé na Třinec, dvakrát padli i se Zlínem a prohráli s Vítkovicemi i Šumperkem.

Svěřenci trenéra Štrby mají se Zubry pozitivní bilanci z loňské sezony. S moravským mužstvem se utkali dvakrát v základní části a čtyřikrát v nadstavbě. Hořkost porážky přitom poznali pouze dvakrát, čtyřikrát mohli slavit výhru. Na podzim Zubry udolali 3:0 a 4:2. Na startu a konci nadstavby přišly dvě porážky 1:4 a 2:4, mezitím sešívaní opět brali více bodů za výsledky 4:2 a 3:2p.

Naváže Slavia na výborné výsledky z posledních týdnů? A jak si povedou Zubři po další nucené přestávce? Zápas začíná ve středu v 18:00 a vy si ho rozhodně nenechte ujít. Ať už přímo na stadionu, v přímém přenosu na Hokejka TV nebo při četbě textového onlajnu na www.onlajny.com.

Jak si opatřit vstupenky a jaká pravidla platí na stadionu?

Vstupenky na sobotní utkání proti Přerovu (30.9., 18:00) jsou v prodeji ONLINE nebo v den zápasu na místě. Pokladny budou otevřeny dvě hodiny před zápasem, fanouškům doporučujeme, aby využili předprodeje přes internet.

V Edenu mohou být opět obsazena pouze místa na sezení. Níže naleznete plánek stadionu, který je rozdělen na dvě zóny. Každá má svůj vlastní vstup a fanoušci mezi nimi nebudou mít možnost přecházet. Pro hosty je určen sektor A.

Fanoušci, kteří si zakoupili permanentku na stání, si mohou na následující zápas vyzvednout vstupenku na sezení do sektoru E (ten bude určen výhradně pro fanklub a domácí fanoušky) prostřednictvím tohoto odkazu nebo u slečny Mickové v kancelářích marketingu (úterý 29.9. 9-12 13-16).

Pro fanoušky, kteří mají zakoupenou permanentku na sezení, se nic nemění a sedají si na své místo.

Prosíme fanoušky, aby dodržovali nařízená bezpečnostní opatření, měli zakrytá ústa a nos rouškou a zdržovali se na místě, které mají vyznačené na vstupence a v jiných prostorách stadionu (např. u bufetu) dodržovali rozestupy 2m. Děkujeme.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více