Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
1. září 2023

Slavia posiluje defenzivu, do Edenu přichází David Kajínek

Slavia získala před startem sezony posilu do defenzivy, do Edenu přichází důrazný obránce David Kajínek. Pětatřicetiletý hokejista s extraligovými zkušenostmi působil v minulé sezoně ve Vsetíně.

„O Davida jsme měli zájem už v minulosti, jedná se o důrazného obránce, proti kterému nechcete hrát. Měl by ideálně zapadnout do naší defenzivy a věříme, že pomůže tvrdit muziku a bude pro naše mužstvo přínosem,” komentuje novou akvizici sportovní manažer Jaroslav Bednář.

„Doufám, že budu pro soupeře nepříjemný, tvrdý, důrazný a pomůžu vyztužit obranu tak, aby to vzadu fungovalo a byli jsme kompaktní,“ říká David Kajínek.

„Pro Slavii jsem se rozhodl, protože jsem cítil velký zájem od vedení klubu a od trenérů a pro hráče je vždycky dobré, když o vás takhle stojí. Dalším důvodem byla rodina, abych jim byl blíž,“ vysvětluje nový člen slávistického kádru.

Zkušený obránce má na svém kontě 134 startů v extralize převážně za Liberec, v jehož dresu nastupoval i při zisku mistrovského titulu v sezoně 2015/16. V nejvyšší soutěži si zahrál i za Jihlavu.

V Chance lize nastoupil ke 450 zápasům, v nichž nasbíral 15 gólů a 91 asistencí. Zahrál si za Benátky, Jihlavu, Vrchlabí a naposled za Vsetín. Kromě českých soutěží si vyzkoušel i slovenskou extraligu, v sezoně 2018/19 oblékal dres Dukly Trenčín.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 12.5.2024

Vzpomínka na minulou sezonu? Hned se mi vybaví slávističtí fanoušci v Kolíně, říká Gaspar

Obránce Michael Gaspar nastupoval v minulé sezoně střídavě za extraligový Mountfield a prvoligový Kolín. A právě v dresu Kozlů se střetl se Slavií v posledním zápase základní části v bitvě o ...

Číst více
ROZHOVORY 11.5.2024

Návrat do Edenu? Hned mi naběhly vzpomínky, svěřuje Šťovíček

V 1. lize hrál Martin Šťovíček proti Slavii vždy jako soupeř, přesto je jeho nové angažmá v Edenu návratem do známého prostředí. „Do Slavie jsem přišel z Benátek v šesté třídě s bráchou a strávil ...

Číst více
A-TÝM 10.5.2024

Do Edenu se vrací známá tvář, obranu vyztuží Václav Veber

V letech 2020-2022 odehrál na Slavii téměř stovku zápasů, teď se po dvou sezonách vrací zpět. Obránce Václav Veber, který má za sebou svůj první kompletní extraligový ročník, se stává šestou posilou ...

Číst více
A-TÝM 9.5.2024

Perspektivní obránce Fabien Kočí další posilou Slavie

Nejmladší z předsezonních posil je jedenadvacetiletý obránce Fabien Kočí, jenž přichází do Edenu z Jihlavy, kde ukázal v posledních dvou letech svůj potenciál. Od nové sezony ho bude rozvíjet v ...

Číst více