Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
30. července 2019

Slávisté odehráli druhý modelový zápas, nastoupil i Červenka

Boj o místo v kádru pro nadcházející sezonu pokračuje, v úterý večer odehráli slávisté druhé modelové utkání. Z těsného vítězství se tentokrát radovali bílí. Ve čtvrtek čeká sešívané první přípravný duel na ledě Kladna.

Zatímco v prvním zápase byli úspěšnější červení, tentokrát se z těsného vítězství 3:2 radoval bílý tým. V jeho dresu nastoupil i Roman Červenka, který se v těchto dnech připravuje se Slavií.

Červení se v první třetině dostali do dvoubrankového vedení díky trefám Daniela Svobody a Robina Všetečky, bílým se ovšem povedlo utkání postupně otočit. Roman Červenka přispěl k obratu gólem a asistencí, prosadili se také David Matějka a Viktor Martínek.

Roman Červenka se připravuje se Slavií, zahrál si i v modelovém utkání. Rozhovor s útočníkem Rapperswilu přineseme na webu na konci týdne.

Po skončení pětačtyřicetiminutové základní hrací doby se v pětiminutovém prodloužení tři na tři oba týmy prosadily dvakrát. Za červené skórovali Daniel Svoboda a Daniel Vrdlovec, za bílé se trefili Jaroslav Brož a Denis Heldák.

V brankách obou týmů se opět točili všichni tři brankáři - Martin Michajlov, Dominik Šorf a Roman Málek, modelové utkání znovu pískal Tomáš Micka.

Červený tým - Bílý tým 2:3 (2:0, 0:1, 0:2), prodloužení 2:2
Branky a nahrávky: Svoboda (Hučko), Všetečka (Šťastný, Šmerha), Svoboda (Duda), Vrdlovec (Steinocher) - Červenka (Kohút, Martínek), Matějka (Červenka), Martínek (Šteiner), Brož (Ryzák), Heldák (Sladkovský, Valík).

Červený tým: Duda, Novák, Barák, Steinocher, Hejda, Saňa - Doležal, Vlček, Vrdlovec, Šmerha, Šťastný, Všetečka, Svoboda, Hučko, Hovsepyan.
Bílý tým: Hořava, Valík, Holý, Ryzák, Štibingr, Matějka - Ondráček, Šagát, Martínek, Heldák, Keszi, Sladkovský, Šteiner, Kohút, Brož, Červenka.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více