Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
22. listopadu 2022

V Edenu proběhl další ročník tradiční akce Pojď hrát hokej

V úterý 22. 11. 2022 se na Zimním stadionu Eden konala už tradiční akce s názvem Týden hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej. Oficiální začátek byl naplánovaný na 17:00, už po čtvrté hodině se ovšem na domácím stánku Slavie objevovaly první děti. Nakonec jich dorazilo kolem třiceti, z nichž 17 se i registrovalo.

Všichni malí účastníci se za pomoci rodičů nebo rodinných příslušníků zaregistrovali a v centru mládeže si vyzkoušeli první hokejové dovednosti. Nechyběla střelba na branku s nejrůznějšími předměty, od lehkých míčků přes plastové puky až ke klasickým pukům. Každé z dětí dostalo při registraci několik dárků, z nichž byla nejzajímavější hokejová láhev, kterou děti využijí při svých prvních krůčkách na ledě. Radost udělala i klíčenka nebo plakát české bronzové reprezentace z posledního mistrovství světa.

Po půl hodině stráveném v centru mládeže se děti dostaly i na led. Jednu třetinu ledu si pro sebe vzali kluci, kteří už hokej hrají, aby svým budoucím kamarádům předvedli, co se už naučili a jaká je hokej zábava.

Následně se děti nechaly společně vyfotit a pokračovaly v připravených aktivitách.

Ti zdatnější si na jedné čtvrtině ledové plochy mohli proti sobě zahrát s pukem, což si našlo velkou oblibu a k vidění bylo hodně radosti na všech dětských tváří. Na jedné části kluziště pak bruslili úplní začátečníci s pomocí hrazdiček a slávistických dorostenců.

Někteří si pak mohli vyzkoušet ukázky tréninků, jako bylo bruslení mezi kužely, další zase driblovali s pukem za pomoci pomůcek. Velkou zábavou pro děti byla i hra v podobě sběru plastových míčků rozházených po ledě a jejich umístění do připravených pneumatik. Všichni si akci užili a odnesli si s sebou domů spoustu hezkých zážitků.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více