14. září
Zlín Slavia
17:30
18. září
Slavia Přerov
18:00
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
22. července 2024

Winter Hockey Games? Výjimečný zážitek pro nás i pro fanoušky, shodují se slávisté

Slávisty čeká v prosinci unikátní zážitek, v rámci série Winter Hockey Games odehrají v Praze zápas proti Vsetínu pod širým nebem. Utkání je na programu v neděli 8.12. od 12:30 na Letenské pláni. Jaký má ohlas mezi hráči a trenéry?

>>>VSTUPENKY V PRODEJI ZDE<<<

„Bude to pecka, určitě to bude jeden z největších zážitků mojí hokejové kariéry. Pamatuju si, že jsme jako děti nechtěli hrát na venkovním stadionu, a v průběhu let se to úplně změnilo a stalo se to nevšedním zážitkem. Vážím si, že můžu být u takové příležitosti.”
- Martin Novák | útočník, předsezonní posila HC Slavia Praha

„Nejvíc v sezoně se těším na Winter Hockey Games. To je věc, kterou spousta hráčů třeba nezažije za celou kariéru. Chci si to užít. Když jsem byl ve Vrchlabí, tak jsme měli hrát venku ve Špindlerově Mlýně, ale protože byl covid, tak se to celé stoplo a čtyři dny před startem se to zrušilo a zbouraly se tribuny. Věřím, že teď si to vynahradím a zažiju skvělou atmosféru, která tam určitě bude. Snad bude tuhá zima, dobrý led a užijeme si pravé venkovní utkání.”
- David Kajínek | obránce

„I když mě to čeká už podruhé, tak se na to rozhodně moc těším. Bude to skvělá akce jak pro fanoušky, tak pro nás hráče.”
- Matěj Beran | útočník

„Pro nás všechny to bude zážitek, každému se to určitě nepoštěstí. Mě to ještě v dresu Plzně minulo, když se hrálo v Brně (v roce 2016). V týmu jsem tehdy byl, ale nejel jsem. Jsem rád, že si to budu moct aspoň jednou v kariéře vyzkoušet. Před našimi fanoušky budeme chtít vyhrát.”
- Jan Holý | obránce

„Bude to trochu návrat do dětství, a i když třeba podmínky pro hokej jsou venku ztížené, tak takový zápas má vždycky svoje kouzlo. Bude to zážitek hrát na Letenské pláni, kde na jedné straně jezdí tramvaje, na druhé straně je park, odkud jste za chvíli v centru, je tam výhled na hrad. Když si člověk hodnotí život, tak to není o tom kolik kdo má peněz, ale o zážitcích, a tohle bude rozhodně jeden z nich. Je super, že Slavia dostala možnost být toho součástí a myslím si, že všichni od prvního do posledního člověka v organizaci se na to těší.”
- Aleš Totter | hlavní trenér

„Bude to fantastická záležitost, která není v českých podmínkách zas tak obvyklá. Myslím si, že to bude výjimečný zážitek jak pro hráče, tak nejvíc pro fanoušky. Bude to mít úplně jiný nádech a rozměr a je dobře, že toho Slavia může být součástí.”
- Radek Hlavatý | trenér

Na další komentáře se můžete podívat ve videu na našich sociálních sítích.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY 7.9.2024

Nemáme se koho bát. Dobrá kondice by mohla být naše zbraň, hlásí Novák

Slávisté zažili úspěšnou generálku na start Maxa ligy, když v Edenu porazili německé Lipsko vysoko 9:1. Jedním ze strůjců vítězství byl i Martin Novák, který se vrátil po zranění a zažil parádní ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 7.9.2024

První výhra po návratu do extraligy. Junioři zdolali Plzeň

Sešívaní junioři poprvé po návratu do extraligy zvítězili, ve třetím kole porazili Plzeň. K domácí výhře 5:2 vykročili už třemi góly v prvních 22 minutách, následně dokázali odolat tlaku soupeře. ...

Číst více
OHLASY - VIDEO 6.9.2024

Doufám, že nás fanoušci budou od začátku podporovat, přeje si Beran

V generálce proti Lipsku zaznamenal hned čtyři trefy. „Jsem přesvědčený o tom, že jsme na ligu připraveni a těším se, až to začne,” věří týmu Matěj Beran po vysoké výhře nad německým celkem.

Přehrát video
ZÁPASY 6.9.2024

Generálka na výbornou, Slavia rozdrtila Lipsko 9:1

Slavia v generálce na ligu přivítala v Edenu německé Lipsko. S výkonem svých svěřenců mohl být Aleš Totter nadmíru spokojen. Sešívaným se povedla zejména první třetina, ve které nasázeli soupeři ...

Číst více