23. říjen
Přerov Slavia
17:30
26. říjen
Jihlava Slavia
16:30
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
21. října 2024

Winter Hockey Games se odkládají

Plánovaná hokejová událost sezóny se bohužel neuskuteční. Pořadatelská agentura se rozhodla Winter Hockey Games přeložit a hledá pro ně nový termín, který by měl být znám v průběhu prosince, stejně jako možnosti navrácení vstupného. Pro permanentkáře, kteří obdrželi vstupenku na akci zdarma, připravuje Slavia náhradu. O termínu utkání Slavia - Vsetín bude klub informovat v nejbližších dnech.

Tisková zpráva pořadatelské společnosti Eniva

“Rok 2024 byl doslova nabitý velkými sportovními událostmi, což se v kombinaci s ekonomickým vyčerpáním společnosti a pozdě spuštěnou marketingovou kampaní projevilo v prodeji vstupenek,” přiznává jednatelka pořadatelské společnosti Eniva, Andrea Barsóny. “Akce byla připravena, nicméně jsme byli postaveni před důležité rozhodnutí, jestli jít do rizika finanční ztráty anebo při pořádání výrazně osekat náklady, což jsme ale nechtěli, protože chceme fanouškům přinášet zážitky na maximální úrovni.”

Organizátor tak v tuto chvíli hledá nový termín. “Pro diváky chceme přichystat takový zážitek, jaký si přejí a jaký si zaslouží. Budeme teď jednat s organizačním výborem o všech možnostech. Fanoušky budeme o průběhu jednání pravidelně informovat na našem webu a na sociálních sítích a nejpozději v průběhu prosince budeme mít kompletní informace. Vstupenky pro nový termín pak zůstávají samozřejmě v platnosti,” uzavírá Barsóny. Organizátoři zároveň děkují za veškeroudosavadní i budoucí podporu všem fanouškům, ambasadorům, sponzorům a městu Praha.

“Je velmi složité se k celé záležitosti vyjadřovat a velmi mě to mrzí, neboť jako ambasador projektu jsem se moc těšil na všechny zápasy pod širým nebem. A speciálně pak na Legendy, kde se nám s Kubou podařilo oslovit celou řadu našich bývalých skvělých spoluhráčů z NHL,” řekl Patrik Eliáš. “Rozumím, že změny v organizaci tak velkého projektu jsou zásadní, ale důležité je myslet hlavně na fanoušky a příznivce hokeje. I proto věřím, že se najde cesta, jak tento projekt v Praze brzy uskutečnit.”

“Přesun termínu pro konání Winter Hockey Games v Praze chápu a sám jsem toto rozhodnutí podpořil. Vím, že Česká republika je světově vyhlášené místo pro hokejové eventy a sám jsem měl tu možnost, to několikrát zažít. Zůstávám jako ambasador společně s naší Nadací Jakuba Voráčka v kontaktu s organizačním výborem a budeme společně řešit všechny další možnosti.” uvedl Jakub Voráček.

Q&A

Jak to bude se vstupenkami? Zůstávají v platnosti i pro příští termín?
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín, o kterém bude pořadatelská agentura včas informovat. Po oznámení bude možné vstupenky využít na již zakoupený zápas, vyměnit nebo je vrátit. O všem bude společnost Eniva fanoušky informovat během oznámení nového termínu akce.

Kdy se dozvím o novém termínu akce?
Fanoušci budou o dalším vývoji informování na webu www.hockey-games.cz a na sociálních sítích. Veškeré informace budou zveřejněny nejpozději v průběhu prosince.

Budou v novém termínu stejné týmy?
Program by měl být zachován ve stejné podobě, ale s ohledem na budoucí jednání bude tato otázka zodpovězena v průběhu prosince.

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
OHLASY 21.10.2024

Náročný víkend? Ukázali jsme, že jsme dobře připraveni, těší Gaspara

Slávisté si ve víkendovém dvojzápase s kvalitními soupeři nevedli vůbec špatně. „Bylo to náročné, ale síla týmu na Slavii je velká,“ hodnotil náročný program obránce Michael Gaspar. Nevyužité šance ...

Číst více
OHLASY - VIDEO 20.10.2024

Šťovíček: Výkon byl lepší než v sobotu, ale vyhořeli jsme v koncovce

Martin Šťovíček strávil v obou víkendových zápasech na ledě téměř dvacet minut. Nedělní porážka na nájezdy s lídrem soutěže ho ale hodně mrzela. „Ve druhé třetině jsme soupeře snad patnáct minut ...

Přehrát video
ZÁPASY 20.10.2024

Slavia potrápila Zlín, z duelu s lídrem ligy bere bod

Slávisté v předehrávce 14. kola Maxa ligy nestačili na Zlín a berou z utkání s lídrem ligy bod. Beranům vzdorovali až do samostatných nájezdů, v nich rozhodl o výhře ševců Petr Holík. Sešívaní tak ...

Číst více
OHLASY - VIDEO 19.10.2024

Je super, že dokážeme otáčet zápasy. Máme silný tým, říká Cichoň

Po nemoci se Oldřich Cichoň objevil zpět v brance a hned zákrokem v prodloužení zachránil bonusový bod. „Na začátku to bylo trochu těžší, ale zápas jsem si nakonec užil. Musíme se dobře najíst, ...

Přehrát video