Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online

Reportáž ze zápasu

35. kolo, sobota 10.1.2009, Slavia - Karlovy Vary
Slavia
6:4
3:1, 2:0, 1:3
Karlovy Vary

Branky a nahrávky: 8. Branislav Horváth (Česnek), 14. Tomáš Doležal (Kachlík), 19. Daniel Vrdlovec (Hafenrichter), 21. Georg Mavrojanidis (Hafenrichter), 22. Michal Hellar (Horváth), 45. Branislav Horváth (Kachlík) - 12. Petr Přindiš (Rohan, Frk), 48. Tomáš Schmidt (Tollinger, Majer), 52. Miroslav Majer (Schmidt, Rohan), 52. Martin Frk (Rohan). Vyloučení: 17:15 navíc Jan Česnek (SLA) - 10 min. za zásah do oblasti hlavy a krku, Michal Tollinger (KVA) - 10 min. za nesportovní chování a Dominik Vaněk (KVA) - 10 min. za náražení zezadu. Využití: 3:2. V oslabení: 1:0. Rozhodčí: Lacina - Kalivoda, Charvát. Diváci: 31.

Sestavy

Slavia

Furch - Blažek, Hruška, Barák, Horváth, Krejčí, Gaisler - Poletín, Doležal (A), Mavrojanidis, Koubek, Hellar, Hafenrichter, Kachlík (C), Česnek (A), Vrdlovec.

Karlovy Vary

Habal, Hruška (od 19. min) - Schmitd, Schusser, Ryžuk, Přindiš, Tomeček, Tollinger, Rohan - Frk, Záhora, Vaněk, Vachovec, Topinka, Hudák, Rohan (C), Mareček (A), Majer.

Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více