Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
20.9.2018

Prohra i výhra. Junioři v Litvínově padli, pak dominovali v prodloužení

5. kolo, čtvrtek 20.9.2018, Litvínov - Slavia
Litvínov
5:3
1:1, 3:1, 1:1 - N 0:1
Slavia

Branky a nahrávky: 8. Svoboda (Berka), 30. Berka (Videmann, Svoboda), 35. Berka (Videmann, Jouza), 39. Dufek (Bartoš, Stehlík), 49. Svoboda (Jouza, Bártek) – 5. Brož (Křenek, Hradil), 25. Hasil (Duda, Všetečka), 54. Brož (Duda, Hradil), 62. Petrák (Kižlin). Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Janíček. Vyloučení: 2:1. Bez využití: . V oslabení:0:0 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 5:2, 5:3.

Sestavy

Litvínov

Pejsar – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík – Kysela, Berka, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, Svoboda.

Slavia

Vecka – Němeček, Duda, Bureš, Zderadička, Antoš, Steinocher, Holý – Brož, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Kižlin, Janča, Martinec, Petrák

Dobrý začátek a ještě lepší konec. Sešívaní junioři na ledě Litvínova už od začátku vedli, Verva však dokázala dvakrát vyrovnat a poté duel zcela otočit. Pražané tak v základní hrací době prohráli 3:5. Přesto nakonec dokázali získat alespoň jeden bonusový bod. V prodloužení zamířil přesně za Bajgarova záda Martin Petrák a zařídil Slavii malé vítězství.

Slávisté načali duel v Litvínově takřka pohádkově, když se už během prvních pěti minut dostali do vedení. Úvodní branku zápasu vsítil Jaroslav Brož, který v čase 04:58 propálil Pejsara.

Radost hostujícímu celku ale příliš dlouho nevydržela. Už v 8. minutě se totiž Vervě povedlo dorovnat skóre. Po pěkné akci ze strany Severočechů doklepl kotouč za brankovou čáru Přemysl Svoboda.

Přestože měli domácí v závěru první periody výhodou dvou přesilovek, ani jednu nedokázali zužitkovat a do kabin oba celky odcházely za vyrovnaného stavu. Ten ale dlouho nevydržel. Zkraje 25. minuty se k puku dostal Matěj Hasil a nekompromisně poslal puk do litvínovské sítě.

V polovině zápasu se prořídlé ochozy opět dočkaly vyrovnání. To zařídil při přesilovceMarek Berka, jenž zužitkoval nahrávku od Viedemanna a pohodlně zavěsil. Litvínov následně zůstal při střelecké chuti a dokázal vývoj utkání zcela otočit.

Nejprve se ve 35. minutě trefil opět Marek Berka a dostal domácí poprvé do role vedoucího týmu. Ani s dalším gólem na sebe nenechala Verva čekat. V čase 38:29 přidal čtvrtý zásah Ondřej Dufek.

Dvanáct minut před závěrečnou sirénou navíc skóroval ještě Přemysl Svoboda a domácí odskočili na rozdíl tří gólů. Sešívaný soubor ale nechtěl svou kůži dát jen tak zadarmo a v čase 53:41 opět snížil. Do statistik se zapsal podruhé v zápase Jaroslav Brož.

V základní hrací době sice Slavia prohrála, nakonec se stejně mohla radovat z výhry v prodloužení, kterou zařídil na začátku 62. minuty Martin Petrák.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
A-TÝM 18.3.2024

Aleš Totter povede Slavii i v nadcházející sezoně

Hlavním trenérem slávistického A-týmu bude i v příští sezoně Aleš Totter. Dvaapadesátiletý kouč přebíral Slavii v listopadu loňského roku na 13. místě a tým nakonec dovedl do předkola Chance ligy.

Číst více
OHLASY - VIDEO 18.3.2024

Jsme v půlce, chceme do Poruby s dvěma výhrami, hlásí Jokl

Jako hotovou polovinu úkolu hodnotí Tomáš Jokl první výhru juniorů ve čtvrtfinále s Porubou. Kapitán Slavie k ní přispěl přesnou trefou v 15. minutě první třetiny, v níž sešívaní o vítězství ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 18.3.2024

Junioři jdou v úvodu čtvrtfinále do vedení

Sešívaní junioři se v prvním zápase čtvrtfinále ujali vedení v sérii. V domácím utkání s Porubou zvítězili 5:1. Roli favorita potvrdili třemi brankami v úvodní třetině, vítězství pak potvrdili gólem ...

Číst více
ROZHOVORY 18.3.2024

Nejnáročnější sezona. Parta v kabině byla ale neuvěřitelná, říká Klikorka

Po těžkém začátku sezóny na Kladně se v říjnu vrátil na Slavii, aby pomohl trápícímu se týmu. „Záleželo nám především na záchraně a předkolo play-off už bylo jen bonus i pro fanoušky za jejich ...

Číst více