Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
18.10.2018

Junioři loupili v Chomutově a vezou tři body!

11. kolo, čtvrtek 18.10.2018, Chomutov - Slavia
Chomutov
2:5
1:1, 0:4, 1:0 - N 1:0
Slavia

Branky a nahrávky: 15. Beneš (Chlán, Vrhel), 57. Gut (Ouřada), 62. Zeman – 7. Všetečka (Labuzík, Macek), 27. Brož (Macek), 31. Křenek (Hasil), 31. Všetečka (Brož, Hradil), 33. Havrda (Hradil, Brož). Rozhodčí: Petružálek – Kurtin, Beneš. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:1. Diváci: 100. Střely na branku: 30:39. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:5, 2:5.

Sestavy

Chomutov

Běhula (31. – 40. D. Svoboda) – Váchal, Seemann, D. Zeman, Beneš, Kleiner, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Koláček, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

Slavia

Vecka – Fiala, Němeček, Bureš, Srdínko, Macek, Steinocher, Čapka – Brož, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Kižlin, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák.

Kdo dorazil podpořit sešívanou juniorku do Chomutova, tak jistě této cesty nelitoval. Červenobílí mladíci předvedli dobrý výkon a na ledě vedoucího celku skupiny A Chomutova zvítězili 5:2. Slavii se velice vydařila hlavně prostřední část. Pražané se prosadili čtyřikrát a navíc ani jednou neinkasovali. Mezi střelce se dvakrát zapsal Robin Všetečka. Po jedné brance přidali Lukáš Křenek, Jaroslav Brož a Maxim Havrda. Piráti se vzchopili až v nadstavbě, ze které berou bonusový bod.

Junioři Slavie nastoupili do utkání ve velkém stylu a již v šesté minutě se dostali do vedení. Robin Všetečka dostal výbornou přihrávku do jízdy a tvrdou ranou prostřelil Richarda Běhulu mezi betony. Domácí odpověděli na začátku patnácté minuty. Daniel Vecka toho přes hradbu těl moc neviděl a nahození Jiřího Beneše se zastavilo až v jeho síti a bylo srovnáno!

Ovšem ve druhé třetině se prosazovala pouze Slavia. Nejprve se v sedmadvacáté minutě trefil přesnou střelou do pravého horní rohu Jaroslav Brož. O čtyři minuty později se trochu se štěstím gólově uvedl také Lukáš Křenek, jehož střela se dostala do branky odrazem o betony domácího gólmana. A Běhulovi bylo o pár vtěřin ještě hůře. Piráti faulovali a v přesilové hře prostřelil od modré čáry Robin Všetečka vše co mu stálo v cestě - 1:4.

To bylo pro strážce chomutovské svatyně příliš. Do branky musel náhradník Dominik Svoboda, kterého ovšem červenobílí příliš nešetřili. Hned v čase 32:17 uzavřel drtivou tříminutovku Slavie brankou Maxim Havrda a Pražané byli na koni.

Snížení přišlo až tři minuty před koncem. V předbrankovém prostoru byl nejdůraznější Michal Gut a kosmeticky upravil stav dnešního zápasu - 2:5.

Červenobílí ale nakonec přišli o bonusový bod v nadstavbě. Slávisté se nedohodli na útočné modré čáře a jejich zaváhání potrestal v úniku prudkou ranou do horní části branky Denis Zeman.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 19.3.2024

Cítili jsme odpovědnost za Slavii, říká Totter. Nová sezona bude výzva

„Dokázali jsme se semknout i díky tomu, jaká je Slavia značka. Nikdo nechtěl být podepsaný pod neúspěchem,” ohlíží se za uplynulou sezonou Aleš Totter, který zůstává v pozici hlavního trenéra i pro ...

Číst více
A-TÝM 18.3.2024

Aleš Totter povede Slavii i v nadcházející sezoně

Hlavním trenérem slávistického A-týmu bude i v příští sezoně Aleš Totter. Dvaapadesátiletý kouč přebíral Slavii v listopadu loňského roku na 13. místě a tým nakonec dovedl do předkola Chance ligy.

Číst více
OHLASY - VIDEO 18.3.2024

Jsme v půlce, chceme do Poruby s dvěma výhrami, hlásí Jokl

Jako hotovou polovinu úkolu hodnotí Tomáš Jokl první výhru juniorů ve čtvrtfinále s Porubou. Kapitán Slavie k ní přispěl přesnou trefou v 15. minutě první třetiny, v níž sešívaní o vítězství ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 18.3.2024

Junioři jdou v úvodu čtvrtfinále do vedení

Sešívaní junioři se v prvním zápase čtvrtfinále ujali vedení v sérii. V domácím utkání s Porubou zvítězili 5:1. Roli favorita potvrdili třemi brankami v úvodní třetině, vítězství pak potvrdili gólem ...

Číst více