Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
24.10.2018

Junioři ve Varech prohráli, bod mají z nájezdů

13. kolo, středa 24.10.2018, Karlovy Vary - Slavia
Karlovy Vary
3:2
1:1, 0:1, 2:0 - N 0:0 - 0:1
Slavia

Branky a nahrávky: 14. Křemen (Zavřel), 44. Bernáth (Prošek, Klejna), 53. Křehlík (Křemen, Bernáth) – 19. Vlček, 36. Vlček (Macek, Janča), rozh. náj. Macek. Rozhodčí: Grech – Fiala, Sýkora. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. Diváci: 95. Střely na branku: 30:34. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.

Sestavy

Karlovy Vary

Kašpar – Bernáth, Klejna, Stejskal, Kořán, Pohanka, Novák, Zavřel – Záruba, Maydl, Berčík, Prošek, Rozhon, Halberštát, Jiskra, Petrov, Křehlík, Holub, Křemen

Slavia

Vecka - Fiala, Němeček, Bureš, Srdínko, Macek, Antoš, Štibingr, Čapka – Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Kižlin, Labuzík, Janča, Petrák

Sešívaní nevstoupili do utkání ve Varech ideálně. Nepříznivý stav však dokázali červenobílí otočit a do poslední periody šli s vedením 2:1. Domácí ovšem v závěrečném dějství duel strhli na svou stranu a tři body tedy zůstaly na západě Čech. V následné nadstavbě se dospělo až do samostatných nájezdů, v nichž slávistům vystřelil bonusový bod Filip Macek.

Utkání ve Varech nezačali slávisté ideálně. Domácí měli více ze hry a ve 14. minutě otevřeli skóre zápasu. Adam Křemen se dostal po dlouhé průnikové přihrávce do zakončení a nemýlil se.

Krátce před koncem úvodního dějství ovšem Pražané srovnali krok. Šimon Vlček vzal přečíslení dvou proti jednomu na sebe a z levého kruhu vymetl růžek domácí klece.

Druhá třetina začala zhurta. Západočeši si vypracovali několik velkých příležitostí ke skórování. Slávistický gólman Vecka však svůj tým podržel, a tak se do vedení dostali červenobílí.

V přesilové hře se puk po Mackově střele odrazil příhodně pro Šimona Vlčka a mladý útočník si před prázdnou bránou věděl rady.

Do poslední periody vstupovali sešívaní s jednobrankovým vedením. O to však záhy přišli. Prošek unikl obráncům po pravé straně, odkud nabil na střed Filipu Bernáthovi a ten poslal puk pod horní tyč Veckovy svatyně.

A domácí se osm minut před závěrečnou sirénou radovali znovu. Tomáš Křehlík se dostal do samostatného úniku, který po pěkném blafáku zakončil mezi nohy slávistického brankáře.

Pražané se ještě v závěru snažili srovnat při hře bez brankáře, ale nepovedlo se. Tři body za výhru v základní části tedy zůstaly na západě Čech.

V následném prodloužení branka nepadla a o bonusovém bodu z nadstavby musely rozhodnout samostatné nájezdy. V těch byli úspěšnější hráči Slavie. Bonusový bod Pražanům vystřelil Filip Macek.

Autor Michal Toman
Nepřehlédněte
A-TÝM 18.3.2024

Aleš Totter povede Slavii i v nadcházející sezoně

Hlavním trenérem slávistického A-týmu bude i v příští sezoně Aleš Totter. Dvaapadesátiletý kouč přebíral Slavii v listopadu loňského roku na 13. místě a tým nakonec dovedl do předkola Chance ligy.

Číst více
OHLASY - VIDEO 18.3.2024

Jsme v půlce, chceme do Poruby s dvěma výhrami, hlásí Jokl

Jako hotovou polovinu úkolu hodnotí Tomáš Jokl první výhru juniorů ve čtvrtfinále s Porubou. Kapitán Slavie k ní přispěl přesnou trefou v 15. minutě první třetiny, v níž sešívaní o vítězství ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 18.3.2024

Junioři jdou v úvodu čtvrtfinále do vedení

Sešívaní junioři se v prvním zápase čtvrtfinále ujali vedení v sérii. V domácím utkání s Porubou zvítězili 5:1. Roli favorita potvrdili třemi brankami v úvodní třetině, vítězství pak potvrdili gólem ...

Číst více
ROZHOVORY 18.3.2024

Nejnáročnější sezona. Parta v kabině byla ale neuvěřitelná, říká Klikorka

Po těžkém začátku sezóny na Kladně se v říjnu vrátil na Slavii, aby pomohl trápícímu se týmu. „Záleželo nám především na záchraně a předkolo play-off už bylo jen bonus i pro fanoušky za jejich ...

Číst více