Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
23.11.2018

Junioři podlehli Plzni, jistotu postupu už ale mají

19. kolo, pátek 23.11.2018, Plzeň - Slavia
Plzeň
3:1
3:0, 0:0, 0:1 - N 1:0
Slavia

Branky a nahrávky: 1. Princl (Procházka, Malák), 7. Eret (Roubal, Houdek), 20. Eret (Roubal, Lokajíček), 61. Matiášek – 57. Holý (Antoš, Turek). Rozhodčí: Jan Hucl – Jaroslav Hřebík, Radim Charvát. Vyloučení: 7:5, navíc Steinocher (SLA) 10 min. OT. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 80. Střely na branku: 38:28. Průběh utkání: 3:0, 3:1.

Sestavy

Plzeň

Kolář – Houdek, Kovařík, Lokajíček (A), Šilhán, Kremláček, Šiller, Malák – Soukup, Kolář, Balín, Slanina, Matiášek (A), Adamec, Roubal (C), Malát, Procházka, Eret, Princl.

Slavia

Vecka (7. Málek) – Fiala, Bureš, Antoš (A), Steinocher, Čapka, Holý – Brož (C), Kižlin, Všetečka (A), Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Labuzík, Janča, Petrák.

Sešívaým mladým puškám se bohužel nepovedlo utkání na ledě Plzně. Indiánům podlehli 1:3. Slávisté však mají díky prohře mladíků Chomutova jistou účast v lepší nadstavbové skupině. Jediný gól červenobílých juniorů vstřelil obránce Ondřej Holý.

Raketový vstup do utkání pro domácí Plzeň přinesla hned úvodní minuta utkání. Jakub Procházka přihrál do jízdy Marku Princlovi, který s použitím perfektního blafáku překonal Daniela Vecku v brance sešívaných.

Slávistům se příliš nedařilo a v první periodě se dopustili několika nedovolených zákroků. Jeden z nich v čase 6:42 potrestal přesným vymetením horní rohu branky hostů Petr Eret a vyhnal strážce červenobílé klece na střídačku. Vecku nahradil Roman Málek.

Jednu z mála šanci Slavie v polovině první třetiny znamenal únik Matěje Hasila, který však Kristiána Koláře v brance domácích nepřekonal, a tak znovu úřadovali plzeňští. Byl to opět Petr Eret, který si na konci první části počínal chladnokrevně a chvíli po přejetí modré čáry vyslal projektil přesně mezi Málkovy betony - 3:0.

Do druhé třetiny nastoupila jiná, aktivnější Slavia, která se snažila s výsledkem něco udělat, ale nedařilo se jí to i vinou několika faulů, které spáchala, a proto se skóre v prostřední části nezměnilo.

V poslední části se sešívaní dočkali alespoň snížení. V přesilovce to vzal v čase 56:20 na sebe po nahrávce Milana Antoše Ondřej Holý a přesnou ranou k levé tyči korigoval na konečný stav - 3:1.

V nadstavbě se červenobílí pokusili o zisk bonusového bodu, ani to se jim však bohužel nepodařilo. Ihned po 32 vteřinách hry se prosadil Jan Matiášek a zajistil to, že všechny body zůstaly v Plzni.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více