Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
11.1.2019

Tak to se nepovedlo! Juniorka padla ve Vsetíně o čtyři góly

N10, pátek 11.1.2019, Vsetín - Slavia
Vsetín
4:0
1:0, 1:0, 2:0
Slavia

Branky a nahrávky: 6. Klímek (Jenáček), 33. Klímek (TS), 53. Klímek (Jindra, Frydrych), 57. Klímek (Frydrych). Rozhodčí: Vaněk – Novák, Blažek. Vyloučení: 12:7. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 26:39. Diváci: 125. Průběh utkání: 4:0.

Sestavy

Vsetín

Málek J. – Lašák, Kunst, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Klímek, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.

Slavia

Němeček J. – Fiala, Němeček D., Bureš, Mareček, Srdínko, Čapka, Holý – Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Turek, Labuzík, Janča, Altrichter, Petrák.

Sešívaní junioři vyrazili na horkou půdu Vsetína a na Valašsku se jim vůbec nedařilo. Se soupeřem ze spodní části tabulky totiž prohráli vysoko 0:4. Všechny branky soupeře vsítil Daniel Klímek. Domácí se trefili ze hry, trestného střílení, při přesilovce i v oslabení. Nakonec Slavia padla i v nájezdech a odjíždí zpět do Edenu s prázdnou.

Vsetín si už na začátku duelu vytvořil tlak, který korunoval v polovině 6. minuty. Valaši šikovně objeli sešívanou klec, Jenáček od pravé tyčky naservíroval kotouč Danielu Klímkovi a ten se projektilem z mezikruží nezmýlil.

V závěru třetiny se na koně dostali červenobílí. Přestože si vytvořili řadu šancí, do soupeřovy branky puk dostat nedokázali a do šaten se odcházelo za stavu 1:0 pro domácí. Skóre se opět měnilo v čase 32:08. Tíhu okamžiku na sebe opět vzal střelec první branky Daniel Klímek a jeho střela z oblasti mezi kruhy propadla Němečkovi nad lapačkou přímo za jeho záda.

Ze strany vsetínských juniorů to však nebylo vše. V průběhu 53. minuty se po pěkné kombinaci domácích dostal v závaru před slávistickou svatyní k puku Daniel Klímek a bez problémů dovršil vlastní hattrick. Tři branky pro něj ale byly málo, a tak přidal Daniel Klímek čtyři minuty před koncem základní hrací doby ještě další. Tentokrát se trefil dokonce ve vlastním oslabení.

Slavia už s výsledkem nedokázala nic udělat a chtěla si spravit chuť alespoň v následném prodloužení. V něm však měli opět navrch hráči v zelenožlutých dresech. Tentokrát ale nezvládli přidat vítěznou tečku. O bodu navíc proto musely rozhodnout nájezdy. Zatímco v sešívaných barvách se trefil pouze Robin Všetečka, za Valachy skórovala dvojice Krupa a Petriska a získala pro Vsetín i další bod. Slávisté tak odjíždějí z Lapače bez bodů.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více